Äitienpäivänä Hannalassa soi keskiaikainen musiikki

Äitienpäivänä Villa Hannalassa soi keskiaikainen musiikki! Lounasravintolamme täyttyy musiikin soinnuista 8.5. kello 13.00, kun oululaisyhtye Minstrel astuu estradille. Yhtye soittaa vanhan musiikin sävellyksiä kahdella nokkahuilulla ja luutulla. Ohjelmistossa on myös irlantilaisia instrumentaaleja ja lauluja. Tervetuloa nauttimaan musiikista, hyvästä ruoasta ja kahvilamme tunnelmasta!

Äänestä opiskelijakummitoimintamme voittoon

Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen ja Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n opiskelijakummitoiminta on yltänyt finaaliin sosiaali- ja terveysalan kilpailussa. Kilpailun palkinto jaetaan tunnustuksena innovatiiviselle tai poikkeuksellisen onnistuneelle ratkaisulle, joka on syntynyt sosiaali- ja terveysalan tutkimus-, kehittämis- tai kokeiluhankkeen tuloksena. Palkintoa haki yhteensä 26 toimintamallia, joista kymmenen on finaalissa. Nyt sinä voit äänestää mielestäsi parasta ratkaisua yleisöpalkinnon saajaksi.…

Lue lisää

OAKK:n toimintakertomus 2015 julkaistu

Vuonna 2015 juhlimme 45-vuotista taivaltamme ammatillisen aikuiskoulutuksen parissa. Juhlavuoden tunnelmaa siivittivät monenlaiset tapahtumat ja myönteinen medianäkyvyys. Helmikuussa ja syyskuussa järjestetyt avoimet ovet keräsivät paikalle runsaasti aikuisopiskelusta kiinnostuneita. Henkilökunnan juhlissa saimme palkita toistakymmentä OAKK:n konkaria: 20-vuotisen uran ammatillisen koulutuksen parissa tehneitä muistettiin Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n kultaisella ansioristillä. Ammatillinen aikuiskoulutus on jälleen muutosten edessä. Muutosten keskellä…

Lue lisää

Helmikuun 2016 aikana valmistuneet

Otsikkoa klikkaamalla näet kaikki marraskuussa 2014 meillä tutkinnon suorittaneet. Oulun Aikuiskoulutuskeskus onnittelee!

Hannalan kahvila- ja tapahtumakausi avattu!

Hannalan kahvila- ja tapahtumakausi avataan jo maaliskuussa. Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy järjestää erilaisia koko perheen tapahtumia hiihtolomaviikolla 7.–11.3.2016 klo 10–15 Toppilansaaressa, Café Villa Hannalan ulkotiloissa.

OAKK ja Kalevan kisat 2016 yhteistyössä

Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy on mukana tukemassa Kalevan kisoja 2016 naisten pituuden laji-isäntänä. OAKK haluaa kannustaa kaikkia liikkumaan säännöllisesti ja löytämään kuntoilun ilon!