Tehtävämuutoksia OAKK:ssa

Susanna Maunun siirryttyä toisen työnantajan palvelukseen OAKK:n rehtorin ja toimitusjohtajan tehtävät on järjestelty uudelleen. Rehtorina toimii Sanna Matikainen, toimitusjohtajana Jussi Kangasmaa.

Hierojaklinikalla hissiremontti

Käynti Hierojaklinikalle hissiremontin takia poikkeusjärjestelyin Lucky Classic Barbershopin ja Pub Helmen välisestä ovesta. Ovessa on Hierojaklinikan opasteet. Tiedotamme hissiremontin päättymisestä ja normaaliin käyntiin siirtymisestä erikseen.

OAKK:n työvoimakoulutukset

OAKK järjestää lukuisia työvoimakoulutuksia, jotka ovat normaalisti haettavissa osoitteessa www.oakk.fi/alkava käyttäen hakumoottorissa koulutusmuotona työvoimakoulutusta. Tällä hetkellä hakumoottorin toiminnassa on valitettavasti ongelmia, eivätkä kaikki järjestämämme työvoimakoulutukset näy www-sivuillamme. Mikäli työvoimakoulutus kiinnostaa sinua, tutustu koko tarjontaamme osoitteessa http://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/ ja kirjoita Sanahaku-kenttään hakusanaksi Oulun Aikuiskoulutuskeskus.

Uutta OAKK:lla: Senior Personal Trainer -koulutus!

Vanhakin jaksaa kotona paremmin Sote-uudistus muuttaa terveydenhuoltoalaa. Uudistuksen myötä vastuu sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä siirtyy maakunnille. Kuntien vastuulle jää alueensa asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Myös ikääntyneille suunnattujen palveluiden alueellinen varmistuminen herättää huolia ja kysymyksiä. Sote-ja aluehallintouudistuksen myötä tarpeet kotihoidon, -hoivan, ohjauksen ja neuvonnan sekä kuntoutuksen osalta lisääntyvät, koska palvelujen painopistettä siirretään koteihin. Tämä edellyttää…

Lue lisää

Hierojaklinikka auki myös kesällä

Kesälläkään ei tarvitse kärsiä kireistä lihaksista, kun tulet Hierojaklinikalle! Opiskelijahieronnat tarjolla maanantaista torstaihin klo 8.00–15.00, perjantaisin klo 8.00–14.00.

Asiakaspalvelun aukioloajat kesällä

Asiakaspalvelupisteemme on suljettu ajalla 3.7.–28.7.2017. Kiireellisissä asioissa voit soittaa: 3.–7.7. Heljä Karioja, p. 044 703 7916 10.–21.7. Asiakaspalvelu, p. 08 5584 7711 tai asiakaspalvelu(a)oakk.fi 24.–28.7. Ritva Takalo, p. 044 703 7877 Aurinkoista kesää!

Oma polku löytyy! #osaaviaonnistujia

Sinnikkyys palkittiin! – Uratarina: Laura Huhtala Oululainen 22-vuotias lähihoitaja Laura Huhtala löysi työpaikan oltuaan pari kuukautta mukana Omapolku työelämään -projektissa. Hänen kohdallaan sinnikkyys palkittiin. Piilotyöpaikka löytyi. – Äitiysloma alkoi loppua ja tuli työnsaannin osalta hieman epävarma olo. Päätin hakea työnhakuun apua Omapolku työelämään -projektin kautta. Aluksi menin projektin järjestämään sote-alojen rekrytointitapahtumaan. Sieltä sain hyviä vinkkejä ja…

Lue lisää

Käyttökatkoksia OAKK:n tietojärjestelmissä 7.–11.6.

OAKK:n tietotekniikan tukipalvelut siirtyvät Fujitsulta Osekk IT-palveluille kokonaisuudessaan maanantaina 12.6.2017. Siirron takia tietojärjestelmissämme on käyttökatkoksia. Ke 7.6. klo 15–su 11.6. klo 24 kaikki verkon palvelut ovat poissa käytöstä. Sähköpostin tulo ei katkea. Jos lähetät meille sähköpostia voit tarvittaessa varmistaa, että viestisi on tullut perille. Pääsemme lukemaan sähköpostia webmailin sekä mobiililaitteiden kautta. Moodle, OAKKwikit.net ja www-sivumme…

Lue lisää

Liikennejärjestelyt muuttuneet Kotkantie 3:n piha-alueella

Kotkantie 3:n A- ja B-rakennusten väline on muuttunut yksisuuntaiseksi 1.6.2017 alkaen. Rakennusten seiniin on asennettu liikennemerkit osoittamaan muuttuneita liikennejärjestelyjä. Tällä menettelyllä vähennetään rakennusten välistä ajoneuvoliikennettä ja parannetaan turvallisuutta. Muistathan muutenkin varovaisuuden piha-alueella liikuttaessa. Erityisesti rakennusten katveista ajoneuvoilla ajettaessa vauhti on syytä pitää alhaisena.