• Olet tässä:
  • Etusivu
  • Äänestä opiskelijakummitoimintamme voittoon

Äänestä opiskelijakummitoimintamme voittoon

Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen ja Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n opiskelijakummitoiminta on yltänyt finaaliin sosiaali- ja terveysalan kilpailussa.

Kilpailun palkinto jaetaan tunnustuksena innovatiiviselle tai poikkeuksellisen onnistuneelle ratkaisulle, joka on syntynyt sosiaali- ja terveysalan tutkimus-, kehittämis- tai kokeiluhankkeen tuloksena. Palkintoa haki yhteensä 26 toimintamallia, joista kymmenen on finaalissa.

Nyt sinä voit äänestää mielestäsi parasta ratkaisua yleisöpalkinnon saajaksi. Voit äänestää opiskelijakummitoimintaa täällä painamalla sivuston oikeassa yläkulmassa olevaa pientä peukutusnappia.

Yleisöäänestys on avoinna 11.4.–6.5.2016. Yleisöäänestyksen voittaja sekä kilpailun voittaja palkitaan TERVE-SOS -tapahtumassa Seinäjoella 19.5.2016. Kilpailun voittajan valitsee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Järjestelmät-osaston johtaja Markku Pekurinen.

TERVE-SOS-tapahtuma on Suomen suurin sosiaali- ja terveysalan tapahtuma, joka kokoaa yhteen alan päättäjät, palveluiden suunnittelijat ja kehittäjät, luottamushenkilöt ja ammattilaiset. Kaikki kilpailun finaaliin yltäneet mallit ovat myös esillä TERVE-SOS -tapahtumassa Innokylän järjestämällä Innotorilla. Innokylä on hyvinvointi- ja terveysalan kaikille avoin innovaatioyhteisö.