ADR-peruskurssi (P) + ADR-säiliökuljetusten erikoiskurssi (ES)

Hakuaika päättynyt

31.01.2015

Ajankohta

03.02.2015, kesto 6pv

Kuvaus

***Koulutuksen nimi, sisältö ja aloitusajankohta on muuttunut. Koulutus on aiemmin ollut haussa nimellä ADR- perus- ja säiliökurssi.***

KOHDERYHMÄ/PÄÄSYVAATIMUKSET: Työttömät kuljetusalan työtä hakevat, joilla on kuljetusalan koulutus ja/tai työkokemusta ja vähintään C-luokan ajolupa ja jotka työssään tarvitsevat ADR-ajoluvan. Ensisijaisesti koulutukseen valitaan henkilöitä, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Luokan 1 erikoiskurssille ja säiliökuljetusten erikoiskurssille pääsy edellyttää perusajolupakokeen hyväksytysti suorittamista.

Seuraava koulutus alkaa 3.2.2015. ****HUOM! Tarkista postissa tulleesta päätöksestä koulutusaikasi (osa hyv. koko koulutukseen osa säiliökuljetusten peruskurssille ja osa peruskurssille.*****

Lisätiedot

KOULUTUKSEEN voi jättää hakemuksia jatkuvasti. Valintapäätös tehdään seuraavaan mahdolliseen ryhmään. Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi > haussa oleva työvoimakoulutus tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella.

KOULUTUKSEN TAVOITTEENA on antaa kuljettajalle tiedot vaarallisten aineiden kappaletavara- ja säiliökuljetuksia koskevista ajankohtaisista määräyksistä, lainsäädännöstä ja kuljettamiseen liittyvistä vaaroista.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

Autonkuljettajilta vaaditaan ADR-ajolupa mikäli he kuljettavat vaarallisia aineita yli sallittujen vähimmäismäärien. Ajoluvan saaminen edellyttää koulutusta ja sen hyväksyttyä suorittamista. Ajolupa myönnetään viideksi vuodeksi ja se on uudistettava ennen sen voimassaolon päättymistä täydennyskoulutuksessa. Ajolupa on voimassa sekä kotimaisissa että kansainvälisisssä kuljetuksissa.

1) ADR -peruskurssi (P) 3.-5.2.2015
2) ADR – luokan 1 erikoiskurssi, 11.2.2015,
3) ADR-säiliökuljetusten erikoiskurssi (ES), 12.-13.2.2015.

Koulutuksen kokonaiskesto on 6 päivää.

Yhteyshenkilö: Oulun Osaamiskeskus Oy/kouluttaja Jussi Kangasmaa p. 044 703 7900.

Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Asioi verkossa >työvoimakoulutus. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

TIETOA työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
Huom, valintatiedot lähetetään vain postitse. Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa. Oulun Osaamiskeskus Oy on Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n tytäryhtiö.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle