ADR-peruskurssi + ADR-säiliökurssi

Ajankohta

05.09.2016, kesto 6 pv

Kuvaus

KOHDERYHMÄ/PÄÄSYVAATIMUKSET: Työttömät kuljetusalan työtä hakevat, joilla on kuljetusalan koulutus ja/tai työkokemusta ja vähintään C-luokan ajolupa ja jotka työssään tarvitsevat ADR-ajoluvan. Ensisijaisesti koulutukseen valitaan henkilöitä, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Voit skannata todistuksen osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi tai tuoda todistus TE-toimiston infopisteeseen tai postittaa se osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Torikatu 34–40, 90100 Oulu. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

KOULUTUKSEN TAVOITTEENA on antaa kuljettajalle tiedot vaarallisten aineiden kappaletavara- ja säiliökuljetuksia koskevista ajankohtaisista määräyksistä, lainsäädännöstä ja kuljettamiseen liittyvistä vaaroista.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

Autonkuljettajilta vaaditaan ADR-ajolupa mikäli he kuljettavat vaarallisia aineita yli sallittujen vähimmäismäärien. Ajoluvan saaminen edellyttää koulutusta ja sen hyväksyttyä suorittamista. Ajolupa myönnetään viideksi vuodeksi ja se on uudistettava ennen sen voimassaolon päättymistä täydennyskoulutuksessa. Ajolupa on voimassa sekä kotimaisissa että kansainvälisissä kuljetuksissa.

Koulutuksen kokonaiskesto on 6 päivää.

Lisätietoja koulutuksesta saat koulutuksen järjestäjältä, Oulun Aikuiskoulutuskeskus, kouluttaja Jussi Kangasmaa jussi.kangasmaa@oakk.fi tai p. p 044 703 7900.

 

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi –palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi –palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutusvalinnat tehdään hakemusten perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi –palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Konetie 15, Oulu

Koulutuspaikkoja

3

Takaisin edelliselle sivulle