ADR-täydennyskoulutus

Ajankohta

07.04.2016, kesto 2 pv

Kuvaus

KOHDERYHMÄ/PÄÄSYVAATIMUKSET: Työttömät kuljetusalan työtä hakevat henkilöt. Hakijoilla tulee olla BC-luokan ajokortti. Täydennyskurssille voivat hakeutua ne henkilöt, joiden ajolupa on umpeutumassa. Ensisijaisesti koulutukseen valitaan hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Voit skannata todistuksen osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi tai tuoda todistus TE-toimiston infopisteeseen tai postittaa se osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Torikatu 34–40, 90100 Oulu. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

KOULUTUKSEN TAVOITE

Täydennyskoulutuksella uudistetaan perus- tai säiliöajolupa. Koulutuksessa päivitetään kuljettajaa, kalustoa ja kuljetusta koskevat ADR-määräykset. Täydennyskoulutus ja sitä vastaava koe on suoritettava ennen perus- tai säiliöajoluvan voimassaolon päättymistä.

Koulutuspäivät: 5.10.2016 ja 9.1.2017

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Säiliökuljetuksiin liittyvä tekniikka ja ajankohtainen lainsäädäntö, vaarallisten aineiden kuljetuksiin liittyvät riskit ja kehityssuunnat sekä onnettomuuksien ja ympäristövahinkojen vähentäminen.

Koulutuksen kokonaiskesto on 2 päivää.

Lisätietoja koulutuksesta saat koulutuksen järjestäjältä, Oulun Aikuiskoulutuskeskus kouluttaja Jussi Kangasmaa, s-posti jussi.kangasmaa@oakk.fi , p. 044 703 7900.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi –palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi –palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutusvalinnat tehdään hakemusten perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi –palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Konetie 15, Oulu

Koulutuspaikkoja

6

Takaisin edelliselle sivulle