ADR-täydennyskoulutus

Hakuaika päättynyt

14.05.2015

Ajankohta

28.05.2015, kesto 2pv

Kuvaus

KOHDERYHMÄ/PÄÄSYVAATIMUKSET: Työttömät kuljetusalan työtä hakevat henkilöt. Hakijoilla tulee olla BC-luokan ajokortti. Täydennyskurssille voivat hakeutua ne henkilöt, joiden ajolupa on umpeutumassa. Ensisijaisesti koulutukseen valitaan hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen.

Seuraava koulutus 28.5.-29.5.2015. (ryhmässä 5 opiskelijapaikkaa)

Työnantajan todistuksen työllistymisestä koulutuksen jälkeen voi toimittaa myös sähköisesti osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi.

Lisätiedot

KOULUTUKSEEN voi jättää hakemuksia jatkuvasti. Valintapäätös tehdään seuraavaan mahdolliseen ryhmään. Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi > haussa oleva työvoimakoulutus tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella.

KOULUTUKSEN TAVOITE

Täydennyskoulutuksella uudistetaan perus- tai säiliöajolupa. Koulutuksessa päivitetään kuljettajaa, kalustoa ja kuljetusta koskevat ADR-määräykset. Täydennyskoulutus ja sitä vastaava koe on suoritettava ennen perus- tai säiliöajoluvan voimassaolon päättymistä.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Säiliökuljetuksiin liittyvä tekniikka ja ajankohtainen lainsäädäntö, vaarallisten aineiden kuljetuksiin liittyvät riskit ja kehityssuunnat sekä onnettomuuksien ja ympäristövahinkojen vähentäminen.

Koulutuksen kokonaiskesto on 2 päivää.

Yhteyshenkilö: Oulun Osaamiskeskus Oy/kouluttaja Jussi Kangasmaa p. 044 703 7900.

Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Asioi verkossa >työvoimakoulutus. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

TIETOA työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Huom, valintatiedot lähetetään vain postitse. Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa. Oulun Osaamiskeskus Oy on Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n tytäryhtiö.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

17

Takaisin edelliselle sivulle