Alkoholiasiat ravintolassa koulutus ja testi maahanmuuttajille

Hakuaika päättynyt

11.12.2014

Ajankohta

15.12.2014, kesto 5 pv

Kuvaus

**Koulutuksen hakuaikaa jatkettu. Mahdolliset vapaat opiskelijapaikat täytetään, kun sopivia hakijoita. Kuitenkin viimeistään 11.12.2014 saakka**

KOHDERYHMÄ/PÄÄSYVAATIMUKSET: koulutukseen soveltuvat TE-toimiston asiakkaat, joiden työllistymistä lupakoulutuksen suorittaminen edistää. Ensisijaisesti koulutukseen valitaan hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen.

Lisätiedot

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi > haussa oleva työvoimakoulutus tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella.

KOULUTUKSEN TAVOITTEENA on lisätä opiskelijoiden osaamista alkoholilainsäädännössä. Koulutukseen sisältyy tarvittaessa maahanmuuttajille suomen kielen opetusta. Koulutukseen sisältyy alkoholiasian osaamistestin suorittaminen Valviran ohjeiden mukaisesti.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

 – Anniskelutoiminta

 – Alkoholijuomien mainonta ravintolassa

 – Anniskeluluvan myöntäminen

 – Valvonta ja seuraamukset

 – Lupa- ja valvontamaksut

 – Anniskelupassitesti

-Koulutuspäivän kesto on yhteensä 7 tuntia.

Yhteyshenkilö: Oulun Osaamiskeskus Oy/kouluttaja Marjo Gärding p. 044 703 7843.

Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Asioi verkossa >työvoimakoulutus. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

TIETOA työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Huom, valintatiedot lähetetään vain postitse. Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa. Oulun Osaamiskeskus Oy on Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n tytäryhtiö.

Koulutuspaikan osoite

Kasarmintie 8 h, Oulu

Koulutuspaikkoja

12

Takaisin edelliselle sivulle