Asbestin purkutyöt -koulutus

Hakuaika päättynyt

12.10.2015

Ajankohta

21.10.2015, kesto 3pv

Kuvaus

Kohderyhmä: Työttömät työnhakijat, joilla on rakennus- tai sähköalan koulutus tai työkokemusta ja joiden työllistyminen edellyttää koulutuksen suorittamista. Koulutukseen vaaditaan vähintään 3 vuoden työkokemus rakennusalalta. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa [a] te-toimisto.fi tai tuo todistus TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Torikatu 34-40, 90100 Oulu. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet tehdä asbestitöitä työturvallisuuslain ja VN:n päätöksen asbestityön purusta edellyttämällä tavalla.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

Asbestipurkutöihin liittyvä lainsäädäntö
Asbesti ja sen esiintyminen rakennusmateriaaleissa
Asbestin terveyshaitat ja niiden torjuminen
Asbestipurkutyössä käytettävät laitteet
Henkilökohtaiset suojaimet
Asbestijätteiden käsittely
Loppusiivous ja jälkimittaukset
Purkutyösuunnitelman tekeminen ja purkumenetelmät
Kirjallinen koe, jonka hyväksytty suorittaminen on ehtona käytännön näytön antamiselle
Varsinainen työnäyttö

Koulutuksen kokonaiskesto on 3 päivää.

Lisätietoja koulutuksesta: kouluttaja Juhani Paakki, etunimi.sukunimi@finnnoste.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Voit etsiä sopivia koulutuksia ja hakea koulutukseen myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

3

Takaisin edelliselle sivulle