Asbestin purkutyöt -koulutus

Ajankohta

17.02.2016, kesto 3 pv

Kuvaus

Kohderyhmä: Työttömät työnhakijat, joilla on rakennus- tai sähköalan koulutus tai työkokemusta ja joiden työllistyminen edellyttää koulutuksen suorittamista. Koulutukseen vaaditaan vähintään 3 vuoden työkokemus rakennusalalta. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Voit skannata todistuksen osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi tai tuoda se TE-toimiston infopisteeseen tai postittaa se osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Torikatu 34–40, 90100 Oulu. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet tehdä asbestitöitä työturvallisuuslain ja VN:n päätöksen asbestityön purusta edellyttämällä tavalla.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

Asbestipurkutöihin liittyvä lainsäädäntö

Asbesti ja sen esiintyminen rakennusmateriaaleissa

Asbestin terveyshaitat ja niiden torjuminen

Asbestipurkutyössä käytettävät laitteet

Henkilökohtaiset suojaimet

Asbestijätteiden käsittely

Loppusiivous ja jälkimittaukset

Purkutyösuunnitelman tekeminen ja purkumenetelmät

Kirjallinen koe, jonka hyväksytty suorittaminen on ehtona käytännön näytön antamiselle

Varsinainen työnäyttö

Koulutuksen kokonaiskesto on 3 päivää.

Lisätietoja koulutuksesta saat koulutuksen järjestäjältä,Oulun Aikuiskoulutus Oy, kouluttaja Jusii Kangasmaa, jussi.kangasmaa@oakk.fi, p 044 703 7900.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi –palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Voit etsiä sopivia koulutuksia ja hakea koulutukseen myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi –palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä opiskelijat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi –palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

2

Takaisin edelliselle sivulle