Avoin ammattiopisto palvelualalle

Hakuaika päättynyt

14.11.2014

Ajankohta

03.11.2014, kesto 100 pv

Kuvaus

**Talanne 27.10.2014; Koulutuksessa vapaana 2 opiskelijapaikkaa, jotka täytetään heti, kun sopivia hakijoita kuitenkin viimeistään 14.11.2014 **

Kohderyhmä/pääsyvaatimukset: Koulutukseen soveltuvat TE-toimiston ensisijaisesti nuoret asiakkaat, joiden jatkokoulutusta ja työllistymistä edistetään avoimen ammattiopiston opinnoilla. Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti alle 25-vuotiaille työnhakijoille, joilta puuttuu ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen tavoitteena on ohjata nuorten työnhakijoiden urasuunnittelua koulutuskokeilujen avulla. Koulutuksessa voi myös täydentää keskenjääneitä toisen asteen opintoja tai saada tukea koulutusalan vaihtamiseen.

Lisätiedot

KOULUTUSINFO: 27.8.2014 klo 12.00 Oulun Osaamiskeskus, Kotkantie 3.

Tavoitteena on antaa opiskelijalle henkilökohtaista tukea ja yksilöllistä ohjausta ammatillisen opintopolun suunnittelussa ja alkuvaiheessa sekä saada aikaan realistinen ja toteuttamiskelpoinen jatkosuunnitelma, ammatilliseen koulutukseen hakeutumisessa tai oppisopimuskoulutuksen toteuttamiseen. Jokainen osallistuja suorittaa koulutuksen aikana yhden tutkinnon osan tarjolla olevasta, itseään kiinnostavasta ammatillisesta perustutkinnosta palvelualalta. Suuntautumisvaihtoehdot ovat Kiinteistöpalvelujen suuntautumisvaihtoehto: kiinteistönhoitaja tai toimitilahuoltaja sekä Hotelli- ja ravintoalan perustutkinto, suuntautumisvaihtoehtoina ravintolakokki ja tarjoilija.

Koulutuksen sisältö:

– Starttijakso (10 pv)

– Valinnainen jakso (0-30 pv), (koulutuskokeilut 2-5 pv/koulutus, ohjattu työssäoppiminen, yksilöohjaus yms. OPS:n mukaan),

– Ammatilliset opinnot, toteutus HOPSin mukaan (60-90 pv):

        *Kiinteistöpalvelujen suuntautumisvaihtoehto: kiinteistönhoitaja tai toimitilahuoltaja

        *Hotelli- ja ravintoalan perustutkinto, suuntautumisvaihtoehtoina ravintolakokki ja tarjoilija

-Jatkosuunnitelma

-Yhteyshenkilö:Oulun Osaamiskeskus Oy/Sanna Matikainen, puh 044 703 7796,(sanna.matikainen@oakk.fi).

Oulun Osaamiskeskus Oy on Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n tytäryhtiö.

Huom, oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa.

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi/haussa oleva tyovoimakoulutus tai te-toimistosta saatavalla lomakkeella.

Valintatiedot lähetetään vain postitse. Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös osoitteessa www.te-palvelut.fi/sahkoinen asiaointi>koulutushakemusteni tilanne. Palvelu edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelinnumerosta 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle