Avoin ammattiopisto teollisuuden ja liikenteen alalle

Hakuaika päättynyt

15.09.2014

Ajankohta

29.09.2014, kesto 100pv

Kuvaus

****Tilanne 9.9.2014, hakuaikaa jatkettu 15.9.2014 saakka.********
KOHDERYHMÄ/pääsyvaatimukset: Koulutukseen soveltuvat TE-toimiston nuoret asiakkaat, joiden jatkokoulutusta ja työllistymistä edistetään avoimen ammattiopiston opinnoilla. Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti alle 25-vuotiaille työnhakijoille, joilta puuttuu ammatillinen tutkinto.

Koulutuksen tavoitteena on ohjata nuorten työnhakijoiden urasuunnittelua koulutuskokeilujen avulla. Koulutuksessa voi myös täydentää keskenjääneistä toisen asteen opintoja tai saada tukea koulutusalan vaihtamiseen.

Lisätiedot

KOULUTUSINFO: 27.8.2014 klo 12.00 Oulun Osaamiskeskus, Kotkantie 3.

KOULUTUKSEN TAVOITTEENA on antaa opiskelijalle henkilökohtaista tukea ja yksilöllistä ohjausta ammatillisen opintopolun suunnittelussa ja alkuvaiheessa sekä saada aikaan realistinen ja toteuttamiskelpoinen jatkosuunnitelma, ammatilliseen koulutukseen hakeutumisessa tai oppisopimuskoulutuksen toteuttamiseen. Jokainen osallistuja suorittaa koulutuksen aikana yhden tutkinnon osan tarjolla olevasta, itseään kiinnostavasta ammatillisesta perustutkinnosta teollisuuden ja liikenteen alalta.

SISÄLTÖ

– Starttijakso (10 pv)

– Valinnainen jakso (0-30 pv), (koulutuskokeilut 2-5 pv/koulutus, ohjattu työssäoppiminen, yksilöohjaus yms. OPS:n mukaan),

– Ammatilliset opinnot, toteutus HOPSin mukaan (60-90 pv):

        *Rakennusalan perustutkinto, 3 suuntautumisvaihtoehtoa

        *Pintakäsittelyalan perustutkinto, 2 suuntautumisvaihtoehtoa

        *Talotekniikan perustutkinto, 4 suuntautumisvaihtoehtoa

       *Kone- ja metallialan perustutkinto, 2 suuntautumisvaihtoehtoa

       *Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, 1 suuntautumisvaihtoehto

-Jatkosuunnitelma

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi/haussa oleva tyovoimakoulutus tai te-toimistosta saatavalla lomakkeella.

-Yhteyshenkilö:Oulun Osaamiskeskus Oy/Sanna Matikainen, puh 044 703 7796,(sanna.matikainen@oakk.fi).

Oulun Osaamiskeskus Oy on Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n tytäryhtiö.

Huom, oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa.

Valintatiedot lähetetään vain postitse. Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös osoitteessa www.te-palvelut.fi/sahkoinen asiaointi>koulutushakemusteni tilanne. Palvelu edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelinnumerosta 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle