Energia-alan täydennyskoulutus

Hakuaika päättynyt

14.11.2017

Ajankohta

27.11.2017, kesto 100 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on lisätä henkilöiden osaamista eri energiaratkaisujen työtehtävissä. Tavoitteena on työllistyminen alan työtehtäviin koulutuksen jälkeen.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on alalle soveltuva peruskoulutus (LVI-, kylmä-, automaatio- ja sähköalan pohjakoulutus) tai alalle soveltuvaa työkokemusta.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:

-Lupa-ja korttikoulutukset

-Energiatehokkaan rakentamisen talotekniikka

-Lämmityslaitteet ja lämmityslaitealan sähkötyöt

-Tuulivoima

-Aurinkopaneelit

-Lämpöpumppulämmityslaitteistotyöt

-Sähköturvallisuustutkinto 3 (ST3)

-Työssäoppiminen

Koulutuksen kesto 100 päivää

Lisätietoa kouluttajalta: Tuomo Tornberg p. 0447037822, email tuomo.tornberg@oakk.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi – palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi – palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi – palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle