Ennakoiva ajaminen raskaalla kalustolla (REAK) *, Oulu

Hakuaika päättynyt

02.09.2014

Ajankohta

9.9.2014 (mahdollisuus saada merkintä Liikenteen turvallisuusviraston ammattipätevyysrekisteriin)

Toteutustapa

REAK on yhden päivän (7h) kestävä koulutus. Koulutus on CAP-direktiivin mukaista ammattipätevyyden ylläpitämiseksi ja täydentämiseksi kuljettajille annettavaa jatkokoulutusta. Koulutuspäivä alkaa klo 8.00 ja päättyy klo 15.00. Koulutuspaikka sijaitsee osoitteessa Kotkantie 3, Oulu.

* Tästä koulutuksesta on mahdollista saada merkintä Liikenteen truvallisuusviraston ammattipätevyysrekisteriin. Lue lisää kustannuksista alla.

Kohderyhmä

Kuorma- tai linja-autonkuljettajat, jotka tarvitsevat ennakoivan ajamisen koulutusta ammattipätevyyden ylläpitämiseksi.

Tavoite

Tavoitteena on lisätä kuljettajien ammatti- ja tietotaitoa taloudellisuus-, turvallisuus- ja ympäristöasioissa sekä onnettomuuksien ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisemistä. Erityisenä näkökulmana koulutuksessa käsitellään kuljettajan oman käyttäytymisen merkitys liikenteen vuorovaikutustilanteissa.

Sisältö

1. Kuljettajan ajovalmius
2. Ajoneuvon kunto
3. Kuormitus
4. Erilaisissa olosuhteissa ajaminen
5. Minä ja muut liikenteessä
6. Raskaan kaluston onnettomuudet

Osallistumismaksu

150 euroa, sisältäen koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Lisäksi 17 € (Liikenteen turvallisuusviraston rekisteröintimaksu) mikäli osallistut koulutuspäivään, josta merkintä on mahdollista saada. Katso lisätietoa Ajankohta- ja Toteutustapa-osioista yllä.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu koulutukseen sivun alareunassa olevalla sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa ilmoittautumisesta saat toimistostamme p. 08 558 47711 tai asiakaspalvelu(a)oakk.fi. Mahdollinen osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa toimistoomme viikkoa ennen koulutuksen alkua. Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä.

Lisätietoja

Kouluttaja Tommi Liedes, p. 044 703 7964, tommi.liedes(a)oakk.fi

Takaisin edelliselle sivulle