Fisaf Personal Trainer -koulutus, Oulu

Hakuaika päättyy

16.06.2017

Ajankohta

29.6.2017–10.2.2018

Toteutustapa

Noin vuoden kestävä Personal Trainer -koulutus kokonaisuus antaa monipuoliset valmiudet toimia osaavana personal trainerina. Koulutus koostuu viidestä osuudesta ja yhteensä kymmenestä lähiopetusjaksosta sekä etätehtävistä. Koulutus on EQT tasoa 4.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähiopetusjaksot ovat pääasiassa iltaisin sekä viikonloppuisin. Lisäksi koulutus sisältää itsenäistä opiskelua. Aikaisempi osaaminen otetaan huomioon henkilökohtaistamalla opintoja, ja tällä on vaikutusta koulutuksen hintaan.

Sisältö

Koulutuksen osat ovat:

  • EQF 2 Fitness Assistant, Folkhälsanin Diplomi
  • EQF 3 Fitness Instructor, Folkhälsanin Diplomi ja FISAF sertifikaatti
  • EQF 3 Kuntotestaus, Folkhälsanin Diplomi
  • EQF 3 Liikuntaravitsemus, Folkhälsanin Diplomi
  • EQF 4 Personal Trainer, Folkhälsanin Diplomi ja FISAF sertifikaatti

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 4000 €. Liikunnan ammattitutkinnon, fysioterapeutin, hierojan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tms:n käyneille voidaan henkilökohtaistaa lyhyempi koulutus, mikä huomioidaan hinnassa. Varausmaksuna peritään 300 €, joka vähennetään kokonaishinnasta.

Peruutus

Mikäli koulutukseen ei hakeudu riittävästi opiskelijoita, pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää se toiseen ajankohtaan.

Yhteyshenkilöt

Kouluttaja Jenni Eskelinen, p. 044 703 7955, jenni.eskelinen(a)oakk.fi

Personal Trainer -koulutus on Fisafin (Federation of International Sport Aerobics and Fitness) koulutus. Yhteistyökumppaninamme on Folkhälsan. Koulutuksella on Europe Active:n (EA) training provider -oikeudet ja suomalaiset Auktorisoitu Personal Trainer (APT) training provider -oikeudet.

Hae koulutukseen

Takaisin edelliselle sivulle