Henkilönostinkoulutus

Hakuaika päättynyt

25.05.2015

Ajankohta

04.06.2015, kesto 1pv

Kuvaus

KOHDERYHMÄ/PÄÄSYVAATIMUKSET: Työttömät työnhakijat, joiden työllistyminen edellyttää henkilönostin -lupakortin voimassaoloa. Ensisijaisesti koulutukseen valitaan hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Seuraava koulutus alkaa 04.06.2015.

Työnantajan todistuksen työllistymisestä koulutuksen jälkeen voi toimittaa myös sähköisesti osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi.

Lisätiedot

KOULUTUKSEEN voi jättää hakemuksia jatkuvasti. Valintapäätös tehdään seuraavaan mahdolliseen ryhmään. Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi > haussa oleva työvoimakoulutus tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella.

KOULUTUKSEN TAVOITTEENA on antaa tarvittavat tiedot henkilönostinlupakortin suorittamista varten.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

Lainsäädäntö
Vastuut
Nostintyypit
Oikean nostintyypin valinta
Päivittäiset tarkastukset
Teoriakoe
Nostimen käyttöönottotarkastus
Käyttöharjoituksia
Käyttökoe

Koulutuksen kokonaiskesto on 1 päivä.

Yhteyshenkilö: Oulun Osaamiskeskus Oy/kouluttaja Jukka Annala etunimi.sukunimi@oakk.fi

Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Oma asiointi >Työvoimakoulutus. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

TIETOA työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
Huom, valintatiedot lähetetään vain postitse. Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa. Oulun Osaamiskeskus Oy on Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n tytäryhtiö.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

3

Takaisin edelliselle sivulle