Hitsaajan pätevöitymiskoulutus

Ajankohta

11.12.2017, kesto enintään 10 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa hitsausluokkia eri menetelmillä voimassa olevan euro-standardin mukaan.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on hitsaus- ja metallialan ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus. Koulutukseen valitaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen, mutta koulutukseen voidaan valita myös TE-toimiston asiakkaita, joilla ei ole työnantajan todistusta. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa[a]te-toimisto.fi tai tuo TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Torikatu 34-40, 90100 OULU. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Lisätiedot

Koulutus kestää enintään 10 päivää. Koulutuksen sisältö: Hitsaustekniikka, hitsausharjoittelu ja hitsausluokkakokeet.
Voit tutustua hitsaajan ammattiin esimerkiksi osoitteessa: http://www.mytech.fi -> ammatit & työt -> valmistus ja tuotanto -> ammattioppilaitos -> hae.

Koulutuksen yhteyshenkilö Jarmo Laurikkala, p 044 703 7741, etunimi.sukunimi@oakk.fi

Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla hakulomakkeella. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Tiedot -välilehdestä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -verkkopalvelusta, "Koulutushakemusteni tilanne" -kohdasta. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta[at]te-toimisto.fi

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

5

Takaisin edelliselle sivulle