Hitsaajan pätevöitymiskoulutus

Ajankohta

1/2016, kesto Enintään 10pv

Kuvaus

Kohderyhmä: TE-toimiston asiakkaat, joilla on hitsaus- ja levyalan ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus. Koulutushakemuksen liitteenä on oltava työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa [a] te-toimisto.fi tai tuo todistus TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Torikatu 34-40, 90100 Oulu. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Koulutukseen on jatkuva haku ja koulutuksen alkamisaika ilmoitetaan hyväksymiskirjeessä. Seuraavat aloitukset tammikuussa 2016.

Lisätiedot

Tavoitteena on suorittaa hitsausluokkia (lukumäärä opiskelijan tarpeen mukaisesti) eri menetelmillä voimassa olevan euro-standardin mukaan. Tavoitteena on, että opiskelijat työllistyvät koulutuksen suorittamisen jälkeen alan työtehtäviin.

Opetussisältö:

-Hitsaustekniikka (eurostandardi SFS-EN 287-1)

-Hitsausharjoittelu

-Hitsausluokkakokeet

Koulutuksen kesto on yhteensä enintään 70 h/opiskelija.

Lisätietoja koulutuksesta saat: Oulun Osaamiskeskus Oy: kouluttaja Jarmo Laurikkala p. 044 703 7741 (tai Jaakko Tikanoja p. 044 703 7774).

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi –palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi –palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

32

Takaisin edelliselle sivulle