Hitsaajan pätevöitymiskoulutus (Oulu)

Ajankohta

14.08.2017, kesto enintään 10 pv

Kuvaus

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on hitsaus- ja levyseppäalan ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus. Koulutukseen valintaan ensisijaisesti hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen, mutta koulutukseen voidaan valita myös TE-toimiston asiakkaita, joilla ei ole työnantajan todistusta. Skannaa todistus osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa [a] te-toimisto.fi tai tuo TE-toimiston infopisteeseen tai postita osoitteeseen: Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto, Valtakatu 4, 84100 Ylivieska. Merkitse kirjekuoreen ”Työvoimakoulutus, todistus työllistymisestä”.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa hitsausluokkia eri menetelmillä voimassa olevan euro-standardin mukaan.

Lisätiedot

Koulutus kestää enintään 10 päivää. Koulutuksen sisältö: Hitsaustekniikka, hitsausharjoittelu ja hitsausluokkakokeet.
Voit tutustua hitsaajan ammattiin esimerkiksi osoitteessa: http://www.mytech.fi -> ammatit & työt -> valmistus ja tuotanto -> ammattioppilaitos -> hae.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle