Hitsaajan pätevöitymiskoulutus

Hakuaika päättynyt

30.04.2015

Ajankohta

01.01.2015, kesto 10 pv

Kuvaus

Kohderyhmä/pääsyvaatimukset: TE-toimiston asiakkaat, joilla on hitsaus- ja levyalan ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus. Koulutushakemuksen liitteenä on oltava työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen.

Työnantajan todistuksen työllistymisestä koulutuksen jälkeen voi toimittaa myös sähköisesti osoitteeseen: tyovoimakoulutus.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi.

Koulutukseen on jatkuva haku ja koulutuksen alkamisaika ilmoitetaan hyväksymiskirjeessä.

Lisätiedot

Tavoitteena on suorittaa hitsausluokkia (lukumäärä opiskelijan tarpeen mukaisesti) eri menetelmillä voimassa olevan euro-standardin mukaan. Tavoitteena on, että opiskelijat työllistyvät koulutuksen suorittamisen jälkeen alan työtehtäviin.

Opetussisältö:
-Hitsaustekniikka (eurostandardi SFS-EN 287-1)
-Hitsausharjoittelu
-Hitsausluokkakokeet.

Koulutuksen kesto on yhteensä enintään 70 h/opiskelija.

Valintatiedot lähetetään vain postitse. Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa.

Yhteyshenkilö/Oulun Osaamiskeskus Oy: kouluttaja Sortti Erkki, puh. 044-703 7734.

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku tai työ- ja elinkeinotoimistosta saatavalla lomakkeella.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.

Koulutushakemuksen tilannetta voi seurata myös Internetissä: www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

15

Takaisin edelliselle sivulle