Hoitoalan tiedot ajan tasalle, Ylivieska

Hakuaika päättynyt

01.09.2017

Ajankohta

25.9.2017, kesto 60 pv

Kuvaus

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on aiempi hoitoalan koulutus ja jotka tarvitsevat tietojen ja taitojen ajantasaistamista. Koulutukseen valittavilta edellytetään hyvää terveydentilaa.

Koulutuksen tavoitteena on parantaa opiskelijoiden valmiuksia työskennellä sosiaali- ja terveysalan työtehtävissä. Koulutus päivittää ja täydentää osaamista vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Tavoitteena on antaa tarvittavat valmiudet luvanvaraisiin lääkehoitotehtäviin koti- ja laitoshoidossa, sekä parantaa tietoutta itsenäisenä ammatinharjoittajana toimimisesta.

HUOM! Koulutuksen hakuaikaa on jatkettu 1.9.2017 saakka. Koulutuksen aloitusaika 25.9.2017, Aiemmin jätetyt hakemukset voimassa.

Lisätiedot

Koulutuksen jälkeen opiskelijoilla on ajantasaiset valmiudet työskennellä erilaisissa alan hoito- , huolenpito- ja kasvatustehtävissä sekä itsenäisesti että moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Lisäksi koulutus parantaa opiskelijoiden tietoutta itsenäisenä ammatinharjoittajana toimimisesta.

Koulutuksen sisältö :

– Ensiapu
– Ammattieettinen työskentely
– Kansansairaudet ja niiden hoito
– Elämisen toiminnoissa avustaminen
– Lääkehoito koti-ja laitoshoidossa
-lääkelaskenta
– Aseptiikka
-Työnhaku ja yrittäjyys
– Työssäoppiminen

Koulutus sisältää lähiopetusta n.155h, ja työssäoppimista n. 265h.

Lisätietoja koulutuksesta: Oulun Aikuiskoulutuskeskus, Tuija Huovinen, p 044 703 7773, tuija.huovinen@oakk.fi

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutukset tai työ- ja elinkeinotoimistosta saatavalla lomakkeella. -Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös osoitteessa www.te-palvelut.fi/sahkoinen asiaointi>koulutushakemusteni tilanne. Palvelu edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelinnumerosta 0295 020 702.

Valintatiedot lähetetään vain postitse. Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa.

Koulutuspaikan osoite

Närhitie 2, Ylivieska

Koulutuspaikkoja

12

Takaisin edelliselle sivulle