Hoitoalan tiedot ajan tasalle

Ajankohta

27.3.2017, kesto 60

Kuvaus

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on aiempi hoitoalan koulutus ja jotka tarvitsevat tietojen ja taitojen ajantasaistamista. Koulutukseen valittavilta edellytetään hyvää terveydentilaa. Koulutuksen tavoitteena on parantaa opiskelijoiden valmiuksia työskennellä sosiaali- ja terveysalan työtehtävissä. Koulutus päivittää ja täydentää osaamista vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Tavoitteena on antaa tarvittavat valmiudet luvanvaraisiin lääkehoitotehtäviin koti- ja laitoshoidossa, sekä parantaa tietoutta itsenäisenä ammatinharjoittajana toimimisesta.

Lisätiedot

Koulutuksen jälkeen opiskelijoilla on ajantasaiset valmiudet työskennellä erilaisissa alan hoito- , huolenpito- ja kasvatustehtävissä sekä itsenäisesti että moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Lisäksi koulutus parantaa opiskelijoiden tietoutta itsenäisenä ammatinharjoittajana toimimisesta.

SISÄLTÖ:

– Ensiapu
– Ammattieettinen työskentely
– Kansansairaudet ja niiden hoito
– Elämisen toiminnoissa avustaminen
– Lääkehoito ja lääkelaskenta
– Aseptiikka
-Työnhaku ja yrittäjyys
– Tietotekniikka
– Työssäoppiminen

Koulutus sisältää lähiopetusta 150,5 h ja työssäoppimista 269,5 h.

Lisätietoja koulutuksesta: Tuija Huovinen, p 044 703 7773

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutukset tai työ- ja elinkeinotoimistosta saatavalla lomakkeella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös osoitteessa www.te-palvelut.fi/sahkoinen asiaointi>koulutushakemusteni tilanne. Palvelu edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelinnumerosta 0295 020 702.

Huom, valintatiedot lähetetään vain postitse. Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle