Hoitoalan tiedot ajan tasalle

Hakuaika päättynyt

19.08.2014

Ajankohta

25.08.2014, kesto 60pv

Kuvaus

Tilanne 12.8.: koulutukseen voi jättää vielä hakemuksia. Haastattelut 21.8.2014 ja kouluttaja antaa haastatteluajan.

KOHDERYHMÄ/pääsyvaatimukset:
TE-toimiston asiakkaat, joilla on hoitoalalta hankittu aikaisempi tutkinto (esim. lähihoitaja) ja jotka tarvitsevat tietojen ja taitojen ajantasaistamista. Koulutukseen valittavilta edellytetään hyvää terveydentilaa.

KOULUTUKSEN TAVOITTEENA on parantaa opiskelijoiden valmiuksia työskennellä sosiaali- ja terveysalan työtehtävissä. Koulutus päivittää ja täydentää osaamista vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

KOULUTUSINFO: 6.8.2014 klo 14-14.45 Oulun Osaamiskeskus Kotkantie 3, luentosali B-215.

Lisätiedot

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutukset tai työ- ja elinkeinotoimistosta saatavalla lomakkeella.

-Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti.

Koulutuksen jälkeen opiskelijoilla on ajantasaiset valmiudet työskennellä erilaisissa alan hoito- , huolenpito- ja kasvatustehtävissä sekä itsenäisesti että moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Lisäksi koulutus parantaa opiskelijoiden tietoutta itsenäisenä ammatinharjoittajana toimimisesta.

SISÄLTÖ:

– Ensiapu

– Ammattieettinen työskentely

– Kansansairaudet ja niiden hoito

– Elämisen toiminnoissa avustaminen

– Lääkehoito ja lääkelaskenta

– Aseptiikka

-Työnhaku ja yrittäjyys

– Tietotekniikka

– Työssäoppiminen

Koulutus sisältää lähiopetusta 150,50h, ja työssäoppimista 269,50h.

Huom, valintatiedot lähetetään vain postitse. Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa. Oulun Osaamiskeskus Oy on Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n tytäryhtiö.

-Yhteyshenkilö: Oulun Osaamiskeskus Oy/Kouluttajat Sari Anttila p. 044 7037720 ja Johanna Autio-Lämsä p.044 7037842 (etunimi.sukunimi@oakk.fi).

– Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös osoitteessa www.te-palvelut.fi/sahkoinen asiaointi>koulutushakemusteni tilanne. Palvelu edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelinnumerosta 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle