Hygieniaosaamiskoulutus ja testi maahanmuuttajille

Hakuaika päättynyt

10.11.2014

Ajankohta

17.11.2014, kesto 5 pv

Kuvaus

**Koulutuksen hakuaikaa on jatkettu 10.11.2014 saakka, mahdolliset vapaat opiskelijapaikat täytetään soveltuvien hakijoiden löytyessä**

KOHDERYHMÄ/PÄÄSYVAATIMUKSET: koulutukseen soveltuvat TE-toimiston asiakkaat, joiden työllistymistä lupakoulutuksen suorittaminen edistää. Ensisijaisesti koulutukseen valitaan hakijoita, joilla on työnantajan todistus työllistymisestä koulutuksen jälkeen.

Lisätiedot

Hygieniakoulutus on tarkoitettu elintarvikealalla työskenteleville henkilöille. Heidän tulee hallita elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Elintarvikehygieenisestä osaamisesta säädetään yleisessä elintarvikehygienia-asetuksessa (852/2004/EU) sekä elintarvikelaissa (23/2006)

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi > haussa oleva työvoimakoulutus tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella.

KOULUTUKSEN TAVOITE: Tavoitteena on lisätä opiskelijoiden osaamista elintarvikehygienian perusteissa, elintarvikkeiden säilyttämisessä ja ruoanvalmistuksen turvallisuudessa sekä omavalvonnassa. Koulutukseen sisältyy hygieniatestin suorittaminen Eviran määräysten mukaisesti.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

 – Mikrobiologia

 – Ruokamyrkytykset

 – Hygieeniset työtavat

 – Henkilökohtainen hygienia

 – Puhtaanapito

 – Omavalvonta

 – Lainsäädäntö

 – Hygieniatesti

Yhteyshenkilö: Oulun Osaamiskeskus Oy/kouluttaja Marjo Gärding p. 044 703 7843.

Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Asioi verkossa >työvoimakoulutus. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

TIETOA työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Huom, valintatiedot lähetetään vain postitse. Oulun Osaamiskeskus Oy on Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:n tytäryhtiö.

Koulutuspaikan osoite

Kasarmintie 8 h, Oulu

Koulutuspaikkoja

12

Takaisin edelliselle sivulle