Ikärajavalvonnan koulutus ja -testi (Ikärajapassi)

Ajankohta

Tarkista seuraavan koulutuksen ajankohta Hakijalle-sivulta avoimista koulutuksista. Mikäli koulutuspäivää ei vielä ole päätetty, voit tiedustella sitä vastuukouluttajalta:

Kouluttaja Katja Vanhanen, katja.vanhanen(a)oakk.fi.

Kohderyhmä

Ikärajapassikoulutus on osa päivittäistavarakaupan ikärajavalvottavien tuotteiden omavalvontaa. Ikärajapassikoulutus aloitettiin vuonna 2009 PTY:n hallituksen päätöksen mukaisesti. Vuoden 2014 loppuun mennessä koulutuksen on suorittanut yli 100 000 kaupan kassatehtävissä työskentelevää työntekijää ja alan opiskelijaa

Tavoite

Ikärajapassikoulutus on PTY:n ja sen jäsenyritysten vapaaehtoinen toimenpide ja osa kaupan vastuullista toimintaa. Tavoitteena on parantaa henkilökunnan valmiuksia , varmistaa, ettei ikärajavalvottavia tuotteita päädy alaikäisille.

Sisältö

Ikärajapassikoulutuksen suorittaja valmistautuu ikärajapassikokeeseen itseopiskeluna verkko-oppimateriaalin tai verkosta tulostettavan kassahenkilön ikärajaoppaan avulla. Osaamista voi testata verkossa harjoituksilla, jotka simuloivat haastavia myyntitilanteita. Myös koulutuksen loppukoetta (testiä) voi harjoitella verkossa.  Koulutuksen tunnukset saat Katja Vanhaselta, kun ilmoittaudut koulutukseen.

Kustannukset

Koulutuksen ja testin yhteishinta 35 €.

Lisätietoja

Kouluttaja Katja Vanhanen, katja.vanhanen(a)oakk.fi.

Koulutuspaikan osoite

Nahkatehtaankatu 2, Oulu

Ryhmät

Järjestämme koulutuksia myös ryhmille, pyydä tarjous:

Jätä tarjouspyyntö

Takaisin edelliselle sivulle