Kauppa- ja varastoalan koulutus

Hakuaika päättynyt

06.02.2014

Ajankohta

27.02.2014, kesto 6 kk/120 pv

Hakuaika päättyy

06.02.2014

Kuvaus

Kohderyhmä /pääsyvaatimukset: Työttömät ja työttömyysuhanalaiset työnhakijat, joilla on työvoimapoliittinen koulutustarve ja jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen. Ensisijaisena kohderyhmänä ovat nuoret alle 25-vuotiaat työnhakijat.

Lisätiedot

KOULUTUSINFO: 28.1. klo 10.00-11.00. Oulun Osaamiskeksus, Kasarmintie 8 H, Oulu, Ravintola Hilikku. Opastus ala-aulasta.

Koulutuksen tavoitteena on antaa perusvalmiudet toimia kaupan ja varastoalan tehtävissä. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti nuorille hakijoille. Koulutuksessa suoritetaan logistiikan perustutkinnon valinnaisen osa osto- ja myyntitoiminnot varastoissa. Tavoitteena on, että opiskelijat työllistyvät koulutuksen suorittamisen jälkeen alan työtehtäviin.

Koulutuksen sisältö ja järjestämismuoto:

-Orientaatio koulutukseen ja tutkinnon suorittamiseen

-Työtehtävät kaupassa ja varastossa

-Tuotetuntemus

-Laadukas asiakaspalvelu

-Osto- ja myyntitapahtumia tukevat tehtävät

-Työelämän pelisäännöt

-Kannattava kauppa

-Markkinoinnin perusteet

-Työturvallisuus ja työhyvinvointi

-Vuorovaikutus ja viestintätaidot

-Työssäoppiminen

Koulutuksen kesto yhteensä 840 h (120 pv), josta lähiopetusta 420 h, etäopetusta 70 h ja työssäoppimista 350 h.

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN: Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ hakemuksella osoitteessa http://www.te-palvelut.fi/koulutukset tai työ- ja elinkeinotoimistosta saatavalla lomakkeella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Selvitä hakemuksen Omat perustelut -kohdassa erityisesti, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta/miksi haet juuri tähän koulutukseen.

Huom! Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa.

Yhteyshenkilö Oulun Osaamiskeskus Oy/Katja Vanhanen p. 044 703 7887 katja.vanhanen@oakk.fi.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.

Koulutushakemuksen tilannetta voi seurata myös Internetissä: www.te-palvelut.fi > Asioi verkossa > Koulutushakemusteni tilanne. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Huom. Valintatiedot lähetetään vain postitse.

Koulutuspaikan osoite

Nahkatehtaankatu 2, 2 kerros, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle