Kestävää kehitystä kiinteistöpalvelualalle

Ajankohta

31.10.2016, kesto 100 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet toimia kestävänkehityksen periaatteiden mukaisesti kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan työtehtävissä. Tavoitteena on suorittaa yksi tutkinnonosa Kiinteistöpalvelujen perustutkinto(toimitilahuoltaja, kiinteistönhoitaja) tutkinnnosta tai Laitoshuoltajan ammattitutkinnosta.

Kohderyhmänä ovat pitkään työttömänä olleet TE-toimiston asiakkaat, ensisijaisesti koulutukseen valitaan asiakkaita, joilta puuttuu ammatillinen koulutus tai joiden koulutus on vanhentunut. Mahdollisten maahanmuuttajaopiskelijoiden suomenkielen taso tulee olla A2-B1.

Koulutusinfo 9.6.2015 klo 12 os. Kotkantie 3, OAKK

Lisätiedot

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella osoitteessa www.te-palvelut.fi/ >asioi verkossa > haussa oleva työvoimakoulutus tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti.

Sisältö:
*Orientoivat opinnot:
Kiinteistö- ja puhdistuspalveluala ja vaadittava ammattitaito
Oppimisvalmiuksien kehittäminen
Henkilökohtaistamiskeskustelut
EA 1- kurssi
Hygieniaosaamiskoulutus
Työturvallisuuskorttikoulutus
*Ammattiopinnot:
Siivouspalvelut / Ylläpitosiivous/ Kiinteistön yleishoito ja valvonta
Kestävää kehitystä kiinteistöpalvelualalle

Koulutuksen kesto on 100 päivää.
Lisätietoja koulutuksesta: Oulun Osaamiskeskus Oy kouluttaja Kirsi Hemmilä kirsi.hemmila@oakk.fi

Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Oma asiointi >Työvoimakoulutus. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.
Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.
Valintatiedot lähetetään vain postitse.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, 90250 Oulu, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle