Kiinteistöautomaatiojärjestelmien koulutus

Ajankohta

29.02.2016, kesto 100 pv

Kuvaus

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti korkeasti koulutetut ja alalle soveltuvat tieto-, sähkö- ja talotekniikka-alojen TE-toimiston asiakkaat. Koulutus soveltuu myös aiemmin alalla toimineille rakennusautomaatiojärjestelmien ammattitaidon päivittämiseen.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä opiskelijan osaamista kiinteistöjen ja rakennusteknisten toimintojen hallintajärjestelmissä ja saada koulutuksen päätyttyä osaajia sähkö-, rakennusautomaatio- tai kiinteistönhoitoalan yrityksiin.
Tervetuloa koulutuksen infotilaisuuteen 11.1.2016 kello 12.00, osoitteessa Kotkantie 3, 90250, A2 aula

Lisätiedot

Kiinteistöautomaatiolla parannetaan asumismukavuutta, turvallisuutta ja tilojen muunneltavuutta eri tarkoituksiin sekä edistetään energiatehokkuutta ja etävalvontaa. Järjestelmien avulla ohjataan ja hallitaan rakennusten kuormituksia ja seurataan tarvittaessa kiinteistöjen turvajärjestelmiä.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Opetuksen keskeistä sisältöä ovat kiinteistöjen LVIS-teknisten järjestelmien toiminnan ymmärtäminen ja automaation merkitys järjestelmien toiminnassa ja ohjauksessa sekä energiatehokkuudessa:

LVIS-järjestelmien osaaminen

Kiinteistöautomaatiojärjestelmät:

– Säätötekniikan perusosaaminen

– Sähköjärjestelmäasennukset

– Kenttälaiteasennukset

– Valvonta-alakeskus ja valvomoasennukset

– Kuluttajakohtaisen vedenkulutuksen seurantajärjestelmä

– KNX-järjestelmän perusteet

– Hybridilämmitystekniikat

– Dokumentointi ja tarkastukset

Koulutuksen kesto on 700h (100pv), josta lähiopetusta 371h, etäopetusta 49h ja työssäoppimista 280h.

Koulutuksen yhteyshenkilö Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy:ssä on koulutuspäällikkö Tuomo Tornberg p. 044 703 7822, tuomo.tornberg@oakk.fi.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-palveluiden sähköiseen Oma asiointi –palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi –palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Huom. Valintatiedot lähetetään vain postitse.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle