Kiinteistöpalvelujen perustutkinto maahanmuuttajille/toimitilahuoltaja

Hakuaika päättynyt

24.02.2014

Ajankohta

17.03.2014, kesto 300 pv

Hakuaika päättyy

24.02.2014

Kuvaus

KOHDERYHMÄ/PÄÄSYVAATIMUKSET:

Työttömät ja työttömyysuhanalaiset maahanmuuttajat, joilla on työvoimapoliittinen koulutustarve ja jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen ja joilla on riittävä kielitaito koulutuksen suorittamiseen.

Lisätiedot

KOULUTUSINFO: 15.1.2014 klo 12:00-13:00, Kotkantie 3, sisäänkäynti A3, luokka 064.

KOULUTUKSEN TAVOITE:

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa kiinteistöpalvelun perustutkinnon osaamisala toimitilahuoltaja. Tavoitteena on, että opiskelijat työllistyvät koulutuksen suorittamisen jälkeen alan työtehtäviin. Kiinteistöpalvelujen perustutkinto maahanmuuttajille/toimitilahuoltaja:

Toimitilahuoltaja tekee kiinteistöjen palvelusopimusten mukaisia ylläpito- ja perussiivoustöitä. Hän kykenee arvioimaan ovatko kiinteistön käyttöolosuhteet palvelusopimusten mukaiset. Osaa käyttää alan työvälineitä ja -koneita, oikeita työmenetelmiä ja valita käytettävät aineet lian, pintamateriaalin ja asiakaskohteen mukaan. Toimitilahuoltajalla voi olla erityisosaamista muun muassa rakennusaikaisesta puhtaanapidosta, kosteiden tilojen-, teollisuuslaitosten-, liikennevälineiden- sekä kauppa-, myymälätilojen puhtaanapidosta ja koneiden käsittelystä. Toimintaympäristönä ovat erilaiset kiinteistöt ja liikennevälineet.

SISÄLTÖ:

*Asiakaslähtöinen kiinteistöpalvelujen tuottaminen

*Ylläpitosiivous

*Perussiivous

Valinnaiset osat, joista valitaan yhteensä viisi osaa:

*Asuinkiinteistöjen puhtaanapito

*Kosteidentilojen puhtaanapito

*Liikennevälineiden puhtaanapito

*Kauppa- ja myymälätilojen puhtaanapito

*Rakennusaikainen puhtaanapito

*Teollisuuslaitosten puhtaanapito

* Koneiden käsittely

Suomen kielen opiskelu on integroitu ammattiopintoihin.

Koulutuksen kesto, yhteensä 2100 h (300 pv), josta lähiopetusta 169 pv, etäopetusta 26 pv, työssäoppimista 105 pv.

Lisätietoja koulutuksesta saat Oulun Osaamiskeskus Oy/Kirsi Hemmilä, puh. 044 703 7737 kirsi.hemmila@oakk.fi.

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi/ >asioi verkossa > haussa oleva työvoimakoulutus tai te-toimistosta saatavalla lomakkeella. Palvelu edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

 Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Selvitä hakemuksen Omat perustelut -kohdassa erityisesti, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta/miksi haet juuri tähän koulutukseen.

Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Asioi verkossa >Koulutushakemusteni tilanne. Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellista etuuksista saa puhelinnumerosta puhelinnumerosta 0295 020 702.

Valintatiedot lähetetään vain postitse. Huom! Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

12

Takaisin edelliselle sivulle