Kone- ja metallialan perustutkinto/kunnossapitoasentajan PT:n osia

Ajankohta

10.04.2017, kesto 120 pv

Kuvaus

!!!Hakuaikaa jatkettu ja aloitusaika siirtyy! Muutama paikka vapaana!!!!
Kunnossapitoasentaja on erittäin tärkeä tuotantoketjun osa. Kohderyhmänä ovat metallialasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat alan koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin. Koulutuksen tavoitteena on kone- ja metallialan ammattiosaamisen täydentäminen. Koulutuksessa suoritetaan osia kone- ja metallialan perustutkinnosta. Koulutuksen tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen opiskelija hallitsee työmarkkinoiden tarpeita vastaavasti kone- ja metallialan valmistustekniikoita ja työllistyy alan tehtäviin. Koulutukseen valitaan kone- ja metallialan työkokemusta tai ammatillista peruskoulutusta omaavia TE-toimiston asiakkaita.

KOULUTUKSEN INFOTILAISUUS 6.3.2017, klo 14.00. KOTKANTIE 3, OULU

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:

Orientaatio:
Motivoituminen ja sitoutuminen opintoihin
Mitä on olla aikuinen opiskelija?
Henkilökohtaistaminen, osaamiskartoitus

Tulitytö-, työturva-ja EA-korttikoulutukset

Ammatillinen osa:
Valittavina pakollisista tutkinnon osista ovat asennuksen ja automaation, koneistuksen, levytöiden ja hitsauksen perustyöt sekä sähkömekaaniset asennukset tai kunnossapito. Valinnaisia tutkinnon osia ovat koneautomaation asennus, koneiden ja laitteiden korjaus, hydrauliikka- tai pneumatiikka-asennukset. Koulutuksen ammatillinen osa perustuu opiskelijan henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan.

Työnhakuvalmennus
Työssäoppimista on koulutuksessa 40 päivää

Koulutuksen yhteyshenkilö Martti Hautamäki, p 044 703 7708

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

12

Takaisin edelliselle sivulle