Koneistuksen perusteet

Ajankohta

08.01.2018, kesto enintään 120 pv

Kuvaus

Kiinnostaako sinua jatkuva itsesi kehittäminen ja hyvä työllistyminen? Koneistaja on ollut ja on jatkossakin yksi Suomen tärkeimmistä hyvinvoinnin rakentajista. Suurin osa koneistajista työllistyy yrityksiin, jotka tekevät vientituotteita. Koneistajan omasta motivaatiosta ja oppimisen halusta riippuu pitkälle se, mille tasolle hän ammatissa etenee.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat alasta kiinnostuneet sekä alan koulutukseen ja tavoiteammattiin soveltuvat TE-toimiston asiakkaat. Eduksi katsotaan aiempi kone- ja metallialan ammatillinen peruskoulutus, työkokemus tai harrastuneisuus. Koulutuksen tavoitteena on kone- ja metallialan ammattiosaamisen lisääminen ja työllistyminen alan tehtäviin.

Lisätiedot

Koulutuksesta järjestetään INFOTILAISUUS keskiviikkona 13.12.2017, klo 14:00 osoitteessa Oulun Aikuiskoulutuskeskus, Kotkantie 3, ovi A4. (Koulutuksen järjestäjän nimi muuttuu vuoden 2018 alussa.)

TOTEUTUSTAPA JA TAVOITE
Koulutuksen yhteistyökumppaneiksi on lupautunut suurin osa Oulun alueen konepajoista. Koulutus kestää enintään 120 päivää ja siihen otetaan yritysten tarpeiden mukainen määrä opiskelijoita. Koulutus on erittäin käytännönläheistä – suurin osa koulutuksesta tapahtuu koneistushallissa harjoitus- ja asiakastöitä tekemällä. Koulutuksen tavoitteena on että opiskelija suoriutuu työtehtävistään itsenäisesti ja pystyy toimimaan yrityksissä työyhteisön jäsenenä. Tavoitteena on myös opiskelijan motivointi itsensä kehittämiseen ja jatkuvaan uuden oppimiseen.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
– Orientaatio
– Tulityö-, työturva ja EA-korttikoulutukset
– Koulutus perustuu opiskelijan henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan ja yritysten toiveisiin opiskelijan osaamisesta. Yleisesti käsiteltäviä aihealueita ovat koneistuksen perusteet, työstöarvot, työkalut, kiinnitykset, materiaalit, ammattipiirustus ja toleranssit.
– Työnhakuvalmennus
– Työssäoppiminen

Lisätietoja koulutuksesta: kouluttaja Martti Hautamäki, p 044 703 7708, martti.hautamaki@oakk.fi

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN
Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla hakulomakkeella. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Tiedot -välilehdestä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -verkkopalvelusta, "Koulutushakemusteni tilanne" -kohdasta. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta[at]te-toimisto.fi

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

13

Takaisin edelliselle sivulle