Kuormausnosturin käyttö asennustyössä / Yli 25 tonnimetrisen kuormausnosturin ajolupa

Ajankohta

1.1.2014 alkaen, jatkuva sisäänotto

Pääsyvaatimukset

Koulutus on suunnattu työssä oleville kuorma-auton kuljettajille, jotka käyttävät työssään kuormausnosturivarusteista kuorma-autoa.

Vaatimuksena on alalle soveltuva terveys, sekä mm. hyvä stereo-/syvyysnäkö. Kuorma-auton/ kuormausnosturin käyttökokemus luetaan eduksi.

Toteutustapa

Koulutus toteutetaan ilta/monimuoto-opiskeluna opiskelijan kokemuksen ja henkilökohtaisen opiskeluohjelman mukaisesti.

Tavoite

Koulutukseen osallistuvien tavoite on suorittaa VNa 403/2008, 14 §:n määräämä soveltuva osa. Arvion näyttökelpoisuudesta ammatti-tutkintoon koulutuksen aikana tekee kouluttaja yhdessä ulkopuolisen arvioijan kanssa.

Sisältö

Koulutuksessa perehdytään yli 25 tnm:n kuormausnostureihin, niillä suoritettaviin asennustöihin, niiden kuljettamiseen sekä työskentelyolosuhteisiin ja tätä kautta lisätä osallistujien valmiuksia toimia kuormausnosturinkuljettajan tehtävissä. VNa 403/2008 14§:n vaatimusten mukainen. Tutkinnon osa ajoneuvo-nosturinkuljettajan ammattitutkinnosta: Kuormausnosturin käyttö asennustyössä.

Tämä tutkinnon osa on kuormausnosturin käyttäjän suoritettava Valtioneuvoston asetuksen (VNA 403/2008) 14§:n mukaisesti, kun hän käyttää kuormamomentiltaan yli 25 tonnimetrin kuormausnosturia muuhun kuin pääasiassa ajoneuvon kuormaamiseen.

Kustannukset

Osatutkinnon hinta on 650,00 €, josta aloitusmaksuna peritään 350,00 €. Loppumaksu peritään tutkintotilaisuuden jälkeen. Jos olet aikaisemmin maksanut maa-rakennusalan perustutkinnon tutkinto-maksun, maksua ei tarvitse enää suorittaa, mikäli voit todistaa maksaneesi tutkinto-maksun saman tutkinnon osalta. Mikäli tutkinnon suorittaja keskeyttää kolmen viikon jälkeen aloituksesta, aloitusmaksua ei palauteta.

Peruutus

Mahdollinen osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa toimistoomme viikkoa ennen koulutuksen alkua, p. (08) 558 47711 tai asiakaspalvelu(at)oakk.fi. Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Muuta

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi opiskelijoita, pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää se toiseen ajankohtaan.

Yhteyshenkilö(t)

Kouluttaja Tapio Haapaniemi, p. 044 703 7722, tapio.haapaniemi(at)oakk.fi

Hae koulutukseen
Takaisin edelliselle sivulle