Levyseppähitsaajan perustutkinnon tai hitsaajan ammattitutkinnon osia

Ajankohta

15.05.2017, kesto n. 6 kk

Kuvaus

Koulutuksen kohderyhmänä ovat metallialasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin. Koulutukseen valitaan kone- ja metallialan aiempaa ammatillista peruskoulutusta tai työkokemusta omaavia TE-toimiston asiakkaita.

Koulutuksen tavoitteena on kone- ja metallialan ammattiosaamisen täydentäminen. Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen alan tehtäviin.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:

– Orientaatio
– Tulityö-, työturva ja EA-korttikoulutukset
– Ammatillinen osa. Koulutuksen ammatilliset osat muodostuvat opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti, osia levyseppähitsaajan perustutkinnosta/ hitsaajan ammattitutkinnosta.

Kone- ja metallialan perustutkinto, Levyseppähitsaajan perustutkinnon osia:
Asennuksen ja automaation perustyöt, Koneistuksen perustyöt, Levytöiden ja hitsauksen perustyöt ja Levy- ja hitsaustyöt. Valinnaisia osioita ovat esim. Hitsaus, IW-hitsaus, Levy- ja hitsausalan CNC-valmistus, Levy- ja teräsrakennetyöt tai Ohutlevytyöt.

Hitsaajan ammattitutkinnon ammatillinen osa: Hitsaajan yleistaidot, Liitosten esivalmistelu ja jälkikäsittely, Puikkohitsaus,MIG/MAG-hitsaus, TIG-hitsaus, Hitsaajan ammattitekniikka. Koulutuksessa suoritetaan hitsausluokkia työmarkkinoiden tarpeiden mukaisesti.

– Työnhakuvalmennus
– Työssäoppiminen

Koulutuksen infotilaisuus järjestetään ma 24.4.2017, klo 14.00, Oulun Aikuiskoulutuskeskus, Kotkantie 3, 90250 Oulu.

Lisätietoja koulutuksesta: Kouluttaja Martti Hautamäki, p 044 703 7708, martti.hautamaki@oakk.fi.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

12

Takaisin edelliselle sivulle