Liikunnanohjauksen peruskurssi, Oulu

Hakuaika päättynyt

29.09.2017

Ajankohta

30.10.2017–2.3.2018

Hae koulutukseen

Kohderyhmä

Koulutukseen voi hakeutua peruskoulun tai lukion päättävä, sekä alanvaihtoa suunnitteleva. Koulutus antaa valmiuksia eri oppilaitosten pääsykokeisiin valmentautuville (mm. liikunta-, opetus-, sosiaali-, ja terveys- sekä suoja-alat) sekä kartuttaa liikunnan tietoja ja taitoja liikunnan eri osa-alueilla.

Pääsyvaatimukset

Peruskoulun oppimäärän suorittaminen.

Valintaprosessi ja -aikataulu

Koulutuspaikat jaetaan hakulomakkeiden saapumisjärjestyksessä (max 20 opiskelijaa). Ilmoitus koulutuspaikan saamisesta tulee sähköpostitse. Opiskelupaikka tulee vastaanottaa 10.10.2017 mennessä valintasähköpostin ohjeiden mukaisesti.

Ryhmäkoko

20

Tavoite

Kurssin tavoitteena on liikunnan ohjaustaitojen perusteiden lisäksi kehittää myös omia liikunnallisia taitoja sekä kuntotekijöitä ja luoda omakohtainen kokemus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kurssin suorittaneilla on valmiudet työskennellä avustavissa liikunnan työtehtävissä liikunta-alan eri toimintaympäristöissä julkisella puolella, kolmannella sektorilla sekä yhdistyksissä. Kurssin aikana on mahdollisuus suorittaa uimaopettaja-, kahvakuula-, kuntosali- sekä kuntonyrkkeilyohjaajan koulutukset.

Toteutustapa

Kokopäiväopiskelu, koulupäivä alkaa maanantaisin kello 11.30 ja päättyy perjantaisin kello 12.30. Koulupäivän kestää pääsääntöisesti kello 16.00 asti. Poikkeuksia koulupäivän kestoihin aiheuttavat vaellus- sekä laskettelupäivien aikataulut. Käytännönläheinen ja yhteistoiminnallinen opiskelu sopii erityisesti opiskelijoille, jotka oppivat parhaiten tekemisen kautta.

Koulutuspaikan osoite: Virpiniementie 525, joissakin tapauksissa Kotkantie 3, Oulu.

Sisältö

Liikunnanohjauksen peruskurssin laajuus on 30 osaamispistettä. Kurssi koostuu seuraavista tieto ja taito kokonaisuuksista:

  1. Kokonaisvaltainen hyvinvointi
  2. Ohjaajakoulutukset
  3. Esiintymis- ja ohjaustaito
  4. Voimistelu ja musiikkiliikunta
  5. Palloilu
  6. Mailapelit
  7. Talvilajit (hiihto, laskettelu ja luistelu)
  8. Uinti ja uimaopettajan koulutus
  9. Luonto- ja seikkailuliikunta
  10. EA-1

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 1995 €/opiskelija, ja se sisältää opetuksen, opintomateriaalit sekä lounaat. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Liikunnanohjauksen peruskurssille osallistuvalla on mahdollisuus hakea KELA:n opintorahaa.

Opiskelijalla on mahdollisuus majoittua lähijaksojen aikana edulliseen opiskelijahintaan.

Peruutus

Mikäli koulutukseen ei hakeudu riittävästi opiskelijoita, pidätämme oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää se toiseen ajankohtaan.

Yhteyshenkilöt

Ryhmäohjaaja Mirija Holma, p. 044 703 7953, mirija.holma(a)oakk.fi
Koulutuspäällikkö Katri Virtanen, p. 044 717 0062, katri.virtanen(a)oakk.fi

Hae koulutukseen

Takaisin edelliselle sivulle