Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja

Ajankohta

122017, kesto 300 pv

Kuvaus

Kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on B- tai BC-luokan ajo-oikeus ja ajortin II-vaihe suoritettuna. Koulutukseen valittavien tulee soveltua kuljetusalan työtehtäviin.
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa logistiikan perustutkinto kuljetuspalvelujen osaamisalan mukaisesti.

Lisätiedot

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:
-Henkilökohtaistaminen
-Ajokorttiopinnot C-luokka
-Kuorma-auton tavarankuljetusten hallinta
-Kuorma-autokuljetukset
-Kuljetusalan perustason ammattipätevyys
-Logistiikka-alan englanti ja matematiikka
-Työkoneiden käyttö ja huolto
-Ulkomaanliikenne ja ympäristönhuollon kuljetukset
-Elintarvikekuljetukset
-Massatavarakuljetukset
-Alan yritystoiminta

Koulutus sisältää B -> C-ajokortin korotuksen, sekä kuljetusalalla tarvittavat lupakoulutukset: ADR-ajolupa, tieturva 1-, ensiapu 1-,työturvallisuus-, trukkikortti-, hygieniapassi-, tulityö.

Koulutuksen kesto yhteensä 2100 h, josta lähiopetusta 1071 h, etäopetusta 49 h ja työssäoppimista 980h.

Haastatteluun kutsuttavat hankkivat valintaa varten Liikenteen turvallisuusviraston (TraFi) ajokorttiotteen ja lääkärinlausunnon ajokorttiluokan korottamista varten. Kaikki koulutukseen liittyvät viranomais- ja korttimaksujen kustannukset tulevat hakijan maksettaviksi.

Oheisesta linkistä saat lisätietoa ja pääset tilaamaan omat kuljettajatietosi ajoneuvoliikennerekisteristä http://suomi.fi/suomifi/suomi/asioi_verkossa/lomakkeet/trafi_b118b/index.html .

Yksityishenkilö voi halutessaan tarkastaa veloituksetta kerran vuodessa omat kuljettajatietonsa Liikenteen turvallisuusviraston ajoneuvoliikennerekisteristä. Rekisteristä saa listauksen ajokorttiin ja ajo-oikeuteen liittyvistä tiedoista. Otteen voi tilata veloituksetta vuoden välein.

Yhteyshenkilö: Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy/ (tai etunimi.sukunimi@oakk.fi).

Tietoja työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelinnumerosta 0295 020 702. Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös Internetissä: www.mol.fi/sahkoinenasiointi > koulutushakemusteni tilanne. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Valintatiedot lähetetään vain postitse.

Koulutuspaikan osoite

Konetie 15, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle