Maarakennusalan koulutus

Ajankohta

15.09.2016, kesto 200 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoite:
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa rakennusalan perustutkinto maarakennuksen osaamisalan mukaisesti. Koulutuksen sisällössä on huomioitu myös vesirakentaminen.

Koulutuksen kohderyhmä/pääsyvaatimukset:
Kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat alan koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen.
Koulutuksen infotilaisuus keskiviikkona 24.8.16 klo 9-12 OAKK/ Kotkantie 3.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:

– Orientoivat opinnot (5 pv),
– Perustustyöt (15 pv),
– Maarakennustyöt (115 pv),
– Vesirakentaminen (10 pv),
– Piharakentaminen (2 pv),
– Tasokiviasennus (4 pv),
– Ympäristökiviasennus (2 pv),
– Liikennealueiden hoitokoneiden käyttö (2 pv),
– Maarakennuskoneen käyttö (10 pv),
– Maarakennuskoneiden 3D-ohjaus (5 pv),
– Kuljetusalan per. ammattipätevyys + C-korttikoulutus (25 pv),
– Maa-ainesten kuljetus (5 pv).

Lisätietoja koulutuksesta: Edvin Honkanen: edvin.honkanen@oakk.fi.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Konetie 15, Oulu

Koulutuspaikkoja

12

Takaisin edelliselle sivulle