Maarakennuskoneenkuljettajan koulutus

Hakuaika päättynyt

24.07.2014

Ajankohta

11.08.2014, kesto 200pv

Kuvaus

KOHDERYHMÄ: TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat alan koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin. Koulutukseen valinta edellyttää B-luokan ajo-oikeutta.
KOULUTUKSEN TAVOITTEENA on valmistaa opiskelijoita maarakennuskoneiden käyttöön. Maarakennuskoneenkuljettajan työympäristönä voi olla esimerkiksi rakennus- ja tietyömaat ja kaivokset.

Lisätiedot

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN:

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi/ >asioi verkossa > haussa oleva työvoimakoulutus tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella.

-Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Selvitä hakemuksen Omat perustelut-kohdassa erityisesti, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta/miksi haet juuri tähän koulutukseen.

SISÄLTÖ:

*Orientoivat opinnot

*Perustustyöt

*Maanrakennuskoneiden käyttö

*Ammatilliset opinnot:näyttö tehdään neljään valinnaiseen osaan

-liikennealueiden hoitokoneiden käyttö

-maarakennuskoneen huolto

-maarakennuskoneen käyttö

-maarakennuskoneiden 3D-ohjaus

-piharakentaminen

-tasokiviasennus

-ympäristökiviasennus

-maa-ainesten kuljetus

-kuljetusalan perustasn ammattipätevyys

*Ajokorttikoulutukset HOPS:n mukaan

*Työnhakuvalmennus koulutusten sisällöissä

-Koulutuksessa painotetaan työmenetelmien oppimista, asiakaspalvelutaitoja ja kielitaitoa. Koulutukseen sisältyy tieturvallisuus-, työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukoulutukset. Opiskelijoiden on mahdollista korottaa B-luokan ajokortti C-luokkaan.

-Koulutuksen kesto on yhteensä 1400h, josta lähiopetuksen osuus on 1015, etäopetuksen osuus 35h ja työssäoppimisen osuus on 350h.

-Yhteyshenkilö Jussi Kangasmaa (etunimi.sukunimi@oakk.fi).

-Valintatiedot lähetetään vain kirjeitse. Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Asioi verkossa >Koulutushakemusteni tilanne. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

TIETOA työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Konetie 15, Oulu

Koulutuspaikkoja

12

Takaisin edelliselle sivulle