Maanrakennuskoneenkuljettajan koulutus (Raahe)

Hakuaika päättyy

15.08.2017

Ajankohta

4.9.2017, koulutuksen kesto 200 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on rakennusalan perustutkinnon suorittaminen maanrakennuskoneenkuljetuksen osaamisalalta sekä yritysten työllistämistarpeita vastaavan ammattiosaamisen saavuttaminen. Tavoitteena on, että koulutuksen suorittamisen jälkeen opiskelijat pystyvät työllistymään alan työtehtäviin.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen. Koulutus on suunnattu asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneet maanrakennusalasta ja soveltuvat alan tehtäviin. Koulutukseen valittavilla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti.

Lisätiedot

Koulutukseen sisältyy mahdollisuus suorittaa rakennusalan perustutkinto maanrakennuskoneenkuljetuksen osaamisalalta.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Opiskelija valitsee rakennusalan perustutkinnon maanrakennuskoneenkuljettajan valittavista tutkinnonosista haluamansa;
– Orientoivat opinnot sekä lupa- ja korttikoulutukset
– Maanrakennustyöt
– Taso- ja ympäristökiviasennus
– Liikennealueiden hoitokoneiden käyttö
– Maanrakennuskoneiden käyttö ja huoltaminen
– Maanrakennuskoneiden 3D-ohjaus
– Kuljetusalan perustason ammattipätevyys + ajokorttikorotus C-luokkaan
– Maa-ainesten kuljetus
– Piharakentaminen
– Vesirakentaminen
– Työssäoppiminen

Koulutus koostuu teoriaopinnoista, etäopetuksesta, käytännön harjoitteista oikeissa maanrakentamiskohteissa sekä työssäoppimisesta. Koulutus sisältää myös alan englanninkielen opintoja sekä alalla tarvittavia tietotekniikan ja käytännön matematiikan opintoja. Koulutukseen on sisällytetty työnhakuvalmennusosio.

Koulutus sisältää tutkintoon liittyvät teoria- ja koemaksut (1. yritys, ei uusintoja). Opiskelijan tulee itse maksaa ajokorttikorotukseen ja ammattipätevyyteen liittyvät viranomaismaksut (arviolta noin 60-70 €).

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus. Koulutuksessa on loma 5.-9.3.2018 (vko 10).
Kouluttajan yhteyshenkilö: Edvin Honkanen, 044-703 7895, edvin.honkanen(a)oakk.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Oma asiointi >Työvoimakoulutus. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa TE-puhelinpalveluista, Koulutusneuvonta 0295 020 702 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

12

Takaisin edelliselle sivulle