Matkailualan monitaitajaksi- koulutus, Oulun seutu

Ajankohta

31.10.2017, kesto 80 pv

Kuvaus

Haluatko työllistyä matkailualalle? Nyt sinulla olisi mahdollisuus täydentää osaamistasi!

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä matkailualalle täydentämällä ja päivittämällä osaamista matkailualan erilaisissa tehtävissä. Kohderyhmänä ovat matkailualasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, joilla on soveltuvaa alan koulutusta tai työkokemusta ja jotka soveltuvat koulutukseen.

Lisätiedot

Koulutus toteutetaan yrityslähtöisesti moduuleittain. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, johon sisältyy moduuleita yksilöllisen suunnitelman mukaisesti yrityksen tarpeet huomioiden.

Koulutuksen sisältö, moduulit:

ASIAKASPALVELU (Moduuli 1)
– Matkailualan myyntitehtävät, asiakkaan vastaanotto sekä varausjärjestelmäosaaminen
– Laadukas palvelu, sisäinen yrittäjyys asiakastyössä

ASIAKASVIIHTYVYYS (Moduuli 2)
– Asiakkaan viihtyvyys ja turvallisuus
– Kieli- ja kulttuurikoulutus vieraanvaraisuuden näkökulmasta

ALUEEN MATKAILU (Moduuli 3)
– Alueen vetovoimaisuus
– Aktiviteettimatkailu

MATKAILU TUOTTEENA (Moduuli 4)

MODUULI 5 sisältö tarkennetaan myöhemmin

Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla hakulomakkeella. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Tiedot -välilehdestä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -verkkopalvelusta, "Koulutushakemusteni tilanne" -kohdasta. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle