Metalliala tutuksi

Hakuaika päättynyt

13.02.2017

Ajankohta

20.02.2017, kesto 10 päivää

Kuvaus

Kiinnostaako sinua tutustua metallialaan? Metalliala on kauan ollut yksi Suomen tärkeimmistä hyvinvoinnin rakentajista. Suurin osa metallimiehistä tai -naisista työllistyy yrityksiin, jotka tekevät vientituotteita. Työskentely on pääsääntöisesti sisätyötä, jossa apuna käytetään joko tietokoneohjattuja tai manuaalisia koneita ja laitteita.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat metallialasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin. Koulutuksen tavoitteena on että opiskelijat saavat ajantasaisen kuvan työskentelystä kone- ja metallialalla. Koulutuksen jälkeen on mahdollista hakea suorittamaan joko koneistajan tai hitsaajan perustutkinnon osia.

Lisätiedot

Metalliala tutuksi – koulutus kestää 10 päivää. Koulutus on erittäin käytännönläheistä, suurin osa koulutuksesta tapahtuu työsalissa harjoitus- ja asiakastyötä tekemällä.

Koulutuksen sisältö:
Aikuinen oppijana
Kone- ja metallialan vaadittava ammattitaito
Tutustuminen metallialaan; koneistajan PT, hitsaajan PT

Lisätietoja koulutuksesta: Kouluttaja Martti Hautamäki, p 044 703 7708, martti.hautamaki@oakk.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

20

Takaisin edelliselle sivulle