Metalliala tutuksi

Hakuaika päättynyt

15.11.2017

Ajankohta

04.12.2017, kesto 10 pv

Kuvaus

Kiinnostaako sinua tutustua metallialaan? Metalliala on kauan ollut yksi Suomen tärkeimmistä hyvinvoinnin rakentajista. Suurin osa metallityöntekijöistä työllistyy yrityksiin, jotka tekevät vientituotteita. Työskentely on pääsääntöisesti sisätyötä, jossa apuna käytetään joko tietokoneohjattuja tai manuaalisia koneita ja laitteita.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat metallialasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin. Koulutuksen tavoitteena on että opiskelijat saavat ajantasaisen kuvan työskentelystä kone- ja metallialalla. Koulutuksen jälkeen on mahdollista hakea suorittamaan joko koneistajan tai hitsaajan perustutkinnon osia.

Lisätiedot

Metalliala tutuksi -koulutus kestää 10 päivää. Koulutus on erittäin käytännönläheistä, suurin osa koulutuksesta tapahtuu työsalissa harjoitus- ja asiakastyötä tekemällä.

Koulutuksen sisältö:
Aikuinen oppijana
Kone- ja metallialan vaadittava ammattitaito
Tutustuminen metallialaan; koneistajan PT, hitsaajan PT

Lisätietoja koulutuksesta:
Kouluttaja Martti Hautamäki, p 044 703 7708, etunimi.sukunimi@oakk.fi
http://www.oakk.fi/metallialan-opiskelu-vei-siisteihin-sisatoihin/
http://www.oakk.fi/kone-ja-metallialan-ammattilaisille-riittaa-kysyntaa/

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN
Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla hakulomakkeella. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Tiedot -välilehdestä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -verkkopalvelusta, "Koulutushakemusteni tilanne" -kohdasta. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta[at]te-toimisto.fi

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

20

Takaisin edelliselle sivulle