Metallialan koulutus/ Koneistajan perustutkinnon osia

Ajankohta

13.2.2017, kesto 120

Kuvaus

Kiinnostaako sinua jatkuva itsesi kehittäminen ja hyvä työllistyminen? Koneistaja työskentelee joko manuaalisilla tai tietokoneohjatuilla työstökoneilla. Suurin osa koneistajista työllistyy yrityksiin, jotka tekevät vientituotteita.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat metallialasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat alan koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin. Koulutukseen valitaan kone- ja metallialan aiempaa ammatillista peruskoulutusta tai työkokemusta omaavia TE-toimiston asiakkaita.

Koulutuksen tavoitteena on kone- ja metallialan ammattiosaamisen täydentäminen. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen opiskelija hallitsee työmarkkinoiden tarpeita vastaavasti kone- ja metallialan valmistustekniikoita ja työllistyy alan tehtäviin.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:

– Orientaatio
– Tulityö-, työturva-, ja EA – korttikoulutukset.
– Ammatillinen osa: Henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti valittavana on pakollisista osioista: Asennuksen ja automaation, koneistuksen ja levy/hitsauksen perustyöt sekä koneistus. Valinnaisia osioita ovat esimerkiksi CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä, CAD/CAM-2D-työstöratojen valmistus, koneiden ja laitteiden korjaus, hydrauliikka- tai pneumatiikka-asennukset.
– Työnhakuvalmennus
– Työssäoppiminen 40 päivää

Koulutuksen infotilaisuus järjestetään to 19.1.2017, klo 14.00, Oulun Aikuiskoulutuskeskus, Kotkantie 3, 90250 Oulu.

Lisätietoja koulutuksesta: Kouluttaja Martti Hautamäki, p 044 703 7708

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

12

Takaisin edelliselle sivulle