Metallialan koulutus/CNC-koneistaja

Ajankohta

09.08.2017, kesto 100 pv

Kuvaus

Kiinnostaako sinua jatkuva itsesi kehittäminen ja hyvä työllistyminen? Onko sinulla kone- ja metallialan perustutkinto tai kokemusta koneistuksesta? Tietokoneavusteisuus on nykyään arkipäivää ja tietokoneohjattujen työstökoneiden käyttö on CNC-koneistajan työtä. Suurin osa koneistajista työllistyy yrityksiin, jotka tekevät vientituotteita.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on työvoimapoliittinen koulutustarve, ja jotka soveltuvat alan koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen. Koulutukseen valitaan koneistusalan peruskoulutuksen suorittaneita tai työkokemuksen kautta vastaavat tiedot ja taidot hankkineita TE-toimiston asiakkaita. Koulutus kestää 100 päivää.

Lisätiedot

KOULUTUKSEN TAVOITE
Koulutuksen tavoitteena on joko koneistajan perustutkinnon tai ammattitutkinnon jonkun osion suoritus. Koulutuksen jälkeen opiskelija suoriutuu työtehtävistä itsenäisesti ja pystyy toimimaan yrityksissä ryhmän jäsenenä. Tavoitteena on myös opiskelijan motivointi itsensä kehittämiseen ja jatkuvaan uuden oppimiseen.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
– Orientaatio
– Tulityö-, työturva- ja EA-korttikoulutukset
– Ammatillinen osa: Koulutuksen ammatillinen osa koostuu koneistajalle tärkeistä teoriaopinnoista ja perustuu opiskelijan henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, jolloin valittavana on perustutkinnosta: CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä, CAD/CAM-2D-työstöratojen valmistus TAI ammattitutkinnosta: NC-sorvaus tai NC-jyrsintä.
– Työnhakuvalmennus
– Työssäoppiminen 30 päivää; suunnitellaan yhteistyössä yritysten kanssa.

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus (tarkemmat tiedot myöhemmin).

Lisätietoja koulutuksesta:
Kouluttaja Martti Hautamäki, p 044 703 7708, etunimi.sukunimi@oakk.fi.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

10

Takaisin edelliselle sivulle