Mittamiehen koulutus

Hakuaika päättynyt

01.03.2017

Ajankohta

22.02.2017, kesto 100 pv

Kuvaus

14.2 Tilanne: Hakuaikaa jatkettu, koulutuksen vapaat paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
Koulutuksen tavoitteena on valmistaa mittamiehiä alan työvoimatarpeisiin. Koulutus antaa opiskelijalle perusvalmiudet työskennellä rakennusalan työmaatehtävissä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä. Koulutus soveltuu myös työnjohtotehtävissä toimiville.

Koulutuksen kohderyhmänä on TE-toimiston asiakkaat, joilla on soveltuvuus rakennusalan työtehtäviin. Koulutukseen valittavilta edellytetään hyvää perusmatematiikan osaamista ja kohtalaisia ATK-taitoja.

Koulutus sisältää yhden tutkinnon osan , mittaus , suorittamisen rakennusalan perustutkinnosta.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:

Orientoivat opinnot

Lupa- ja Korttikoulutukset

Mittamiehen ammttiopinnot:

*Tekniset piirustukset

*Mittaustyöt vaaituskoneella ja laserilla

*takymetrimittaus

Työssäoppiminen

Lisätietoja saa kouluttajalta: Edvin Honkanen p. 044 7037895 Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi –palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi –palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi –palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle