Muurarin koulutus

Hakuaika päättynyt

29.09.2016

Ajankohta

17.10.2016, kesto 100 työpäivää

Kuvaus

Tavoitteena on valmistaa muurausalan ammattilaisia alan yritysten työvoimatarpeisiin. Koulutuksessa syvennetään aiemmin hankittua rakennusalan osaamista. Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on soveltuvuus rakennualan työtehtäviin ja joilla on aiemmin hankittua alan koulutusta tai työkokemusta.

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö:

Orientoivat opinnot
Henkilökohtaistaminen, osaamisen kartoitus.

Lupa- ja korttikoulutukset :
Työturvallisuuskorttikoulutus
Tulityökorttikoulutus
Henkilönostinkoulutus
Ensiapu 1-korttikoulutus.

Muurarin ammattiopinnot:
Harkko- ja pienelementtimuuraus
Puhdasmuuraus
Tulisija- ja hormimuuraus
Muuraus
Työssäoppiminen

Lisätietoja koulutuksesta: Oulun Aikuiskoulutuskeskus Edvin Honkanen p. 044 703 7895

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta "Hae tähän koulutukseen" ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi-palveluun. voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi-palveluun osoitteessa Oma” target=”_blank”>www.te-palvelut.fi>Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus .

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan " Tarkemmat perustelut", sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella.
Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi-palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse, ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle