Nuorten ammattiopisto

Ajankohta

09.01.2017, kesto 5kk

Kuvaus

Kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaina olevat nuoret. Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti alle 25- vuotiaille työnhakijoille, joilta puuttuu ammatillinen tutkinto. Koulutuksen tavoitteena on ohjata nuorten työnhakijoiden urasuunnittelua koulutuskokeilujen ja alakohtaisten ammattiopintojen avulla. Koulutuksessa voi myös täydentää keskenjäneitä toisen asteen opintoja tai saada tukea koulutusalan vaihtamiseen. Ammatilliset opinnot rakennusalan,pintakäsittelyalan, talotekniikan, kone- ja metallialan, sähkö- ja automaatiotekniikan, kiinteistöpalvelujen,hotelli- ja ravintola-alan perustutkinnoista. Lisäksi alalla tarvittavia lupakoulutuksia.

Lisätiedot

Koulutukseen hakeudutaan ensisijaisesti SÄHKÖISELLÄ HAKEMUKSELLA, osoitteessa www.te-palvelut.fi/ >asioi verkossa > haussa oleva työvoimakoulutus tai TE-toimistosta saatavalla lomakkeella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti.

Sisältö:

-Starttijakso

-Valinnainen jakso, toteutus HOPS:n mukaan:

 *koulutuskokeilut

 *työssäoppiminen

-Ammatilliset opinnot

 *rakennusalan pt

 *pintakäsittelyalan pt

 *talotekniikan pt

 *kone- ja metallialan pt

 *sähkö- ja automaatiotekniikan pt

 *kiinteistöpalvelujen pt

 *hotelli- ja ravintola-alan pt

Koulutuksen kesto on 100 päivää.

Lisätietoja koulutuksesta: Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy: Teea Oja 044-703 7890 ja Jorma Rajaniemi 044-703 7848

Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata myös internetissä: www.te-palvelut.fi > Asioi verkossa >Koulutushakemusteni tilanne. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta 0295 020 702.

Valintatiedot lähetetään vain postitse. Oppilaitoksella ei ole opiskelija-asuntolaa.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle