Palvelumuotoilun ja tuotteistamisen koulutus (KEKO)

Hakuaika päättyy

26.11.2017

Ajankohta

30.11.2017, kesto enintään 80 pv

Kuvaus

Palvelumuotoilun ja tuotteistamisen mestariksi! Kehitä osaamistasi ja tee palvelusta elämys!
Koulutuksen tavoitteena on käyttäjälähtöisen suunnitteluosaamisen syventäminen ja laajentaminen. Opiskelija oppii suunnittelemaan palveluja siten, että palvelussa huomioidaan käyttäjien tarpeet sekä palvelun tarjoajan liiketoiminnalliset tavoitteet. Kohderyhmänä ovat korkeakoulutetut tai vahvan osaamisen työkokemuksen kautta omaavat palvelumuotoilusta kiinnostuneet tai alalla jo toimineet tai yrittäjyyttä suunnittelevat TE-toimiston asiakkaat, jotka haluavat kehittää ja soveltaa erilaisia menetelmiä osana omaa työtään. Hakijalla voi olla kokemusta esim. myynnistä, markkinoinnista, palvelukehityksestä, muotoilusta, liiketoiminnasta, kouluttamisesta tai organisaation kehittämisestä.

Lisätiedot

HUOM! Hakuaikaa jatkettu 26.11.2017 saakka, aikaisemmat hakemukset huomioidaan!

Pk-yritysten kehittämiskoulutuksessa eli KEKO-koulutuksessa yhdistetään yritysten kehittämistarpeet ja TE-toimiston korkeasti koulutettujen asiakkaiden osaaminen.

Koulutuksen sisältö:
– Orientoivat opinnot ja uraohjaus
– Tuotteistamisen prosessi, keskeiset menetelmät, hyödyt
– Asiakas- ja käyttäjälähtöinen palvelumuotoilu käsitteenä, työkaluna ja prosessina
– Asiakasymmärrys ja käyttäjäkokemus yhteissuunnittelun lähtökohtana
– Käyttäjälähtöiset työmenetelmät ja niiden soveltaminen työhön/yritykseen
– Kehittämistehtävä
– Työssäoppiminen
Koulutus sisältää työssäoppimista 68 päivää ja lähiopetusta 12 päivää. Lähiopetuspäivät jaksotetaan työssäoppimisjaksojen lomaan. Koulutuksen alussa opiskelijoille laaditaan henkilökohtaiset opiskelusuunnitelma ja koulutuksen päättyessä jatkosuunnitelmat.

HUOM!! Koulutuksen infotilaisuus järjestetään 5.10.2017, klo 10.00- 12.00 osoitteessa Kotkantie 3, Oulu. Luentosali, Rakennus B, B4-ovi
Koulutuksen yhteystiedot: Pia Puustjärvi, pia.puustjarvi@oakk.fi, p 044 703 7760

HUOM!! Lisätietoja koulutuksesta http://www.oakk.fi/palvelusta-elamys/

Koulutukseen hakeutuminen:
Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta "Hae tähän koulutukseen" ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Koulutuksen hakuprosessiin kuuluvat kohtaamispäivät (1.11. ja 2.11.2017), joiden aikana opiskelija pääsee esittelemään osaamistaan suoraan koulutuksessa mukana oleville yrityksille. Kohtaamispäiviin valitut kutsutaan erikseen.

HUOM! Lähetäthän lisäksi CV:si suoraan vastuukouluttajalle osoitteeseen pia.puustjarvi(a)oakk.fi

Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Kotkantie 3, Oulu

Koulutuspaikkoja

20

Takaisin edelliselle sivulle