RekryKoulutus, Ajoneuvonosturinkuljettaja

Hakuaika päättynyt

31.12.2017

Ajankohta

22.1.2018, kesto 76 päivää

Kuvaus

Havator hakee työntekijöitä koulutettavaksi RekryKoulutuksen avulla ajoneuvonosturinkuljettajiksi yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Oulun aikuiskoulutuskeskus Oy:n (OAKK) kanssa.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston työttömät tai työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka soveltuvat alan koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen.

Koulutukseen valittavalta edellytetään vähintään C-luokan ajokortti. Ennen koulutuksen valintaa tulee läpäistä soveltuvuustesti.

KOULUTUKSESTA PIDETÄÄN INFOTILAISUUS 20.12.2017 klo 13:00 Keski-Suomen työ- ja elinkeinotoimistossa, Torikatu 6 A, 44100 Äänekoski. Paikalla yrityksen ja kouluttajan edustajat. Tervetuloa!

Lisätiedot

Havator Group on nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia ja satamanosturipalveluita tarjoava konserni. Havator Group toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 550 työntekijää.

Koulutuksen tavoitteena on valmistaa ammattitaitoisia ajoneuvonosturinkuljettajia ja suorittaa ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinnosta ajoneuvonosturinkuljettajan perusosaamisen tutkinnon osa.

Koulutuksen kesto on 76 päivää. Koulutuksen läpäisseet ja työtehtävään soveltuvat henkilöt työllistyvät Havator Oy:lle.

Koulutuksen sisältö:
Osaamisen kartoitus ja orientointi
Asenne, vastuut, riskit ja turvamääräykset
Nosturin ja nostotapahtuman ajot ja huollot
Työturvallisuus, taloudellisuus ja laatu
Nostosuunnitelma, matematiikka ja toteutus
Vaativat nostot, merkinanto ja viestintä
Tarkastukset, katsastukset ja huoltaminen
Lupakortit: ea1, työturva, tulityö ja tieturva 1

Ohjattu työssäoppiminen nostotöissä Havator Oy:n työmailla

Lisätiedot: Pekka Vehkala, p. 044 703 7751 (OAKK) kouluttaja

Lisätiedot koulutuksen hakeutumisesta ja koulutuksen aikana maksettavista etuuksista:
Koulutusneuvonta 0295 020 702 (ma-pe 9-16.15), koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN:
Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen Tiedot-välilehdeltä kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Aikataulu:
Hakuaika: 4.12.2017-31.12.2017
Hakemusten esivalinta: 3.1.2018
Valintahaastattelut: 11.-12.1.2018, Keski-Suomen TE-toimisto, Torikatu 6 A, 44100 Äänekoski
Huom! Haastattelukutsut niille hakijoille, jotka kutsutaan valintatilaisuuteen, lähetetään tekstiviestillä 3.1.2018!

Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Lopulliset valintatiedot kaikille koulutukseen hakeneille lähetetään postitse noin kuukauden sisällä hakuajan päättymisestä.

Koulutuspaikan osoite

Äänekoski

Koulutuspaikkoja

6

Takaisin edelliselle sivulle