Sähköalan täydennyskoulutus

Hakuaika päättynyt

03.11.2016

Ajankohta

28.11.2016, kesto 100 pv

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on lisätä valmiuksia toimia sähköalalla (vahvavirta) työnjohto- ja suunnittelutehtävissä. Koulutus antaa valmiuksia myös yrittäjänä toimimiseen.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, joilla on soveltuva tekniikan alan koulutus sekä työkokemusta. Koulutus soveltuu esimerkikisi insinöörin tai teknikon koulutuksen omaaville, jotka tarvitsevat ammattitaidon päivitystä ja täydennystä.
Koulutuksen infotilaisuus: 28.9.2016 klo 10 Oulun Aikuiskoulutuskeskus Kotkantie 3, sisäänkäynti ovi A2.

Lisätiedot

Koulutus koostuu ammatillisten opintojen lisäksi yrittäjyys- ja työnjohtokoulutuksesta sekä alan lupakoulutuksista : SFS6002, tulityö-, työturvallisuus- ja ensiapukoulutukset. Koulutuksella valmistetaan sähköpätevyyksien SP1 ja SP2 hakemiseen.
Sisältö:
*Lupa-ja korttikoulutukset
*Teoreettinen sähkötekniikka ja mittaustekniikka
*Sähköturvallisuussäädökset ja -standardit
*Sähkön siirto- /jakeluverkot ja suurjännitetekniikka
*Rakennuksen sähköverkot
*Käyttöönottotarkastusmittaukset
*Rakennussähkösitysohjelmien esittely
*Yrittäjyys
*Työnjohdollinen toiminta
*Sähköturvallisuustutkinto 1 tai 2
*Työssäoppiminen

Lisätietoja koulutuksesta saa kouluttajalta: Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy/ Ari Kampman 0447037748 ari.kampman@oakk.fi tai Edvin Honkanen 044 7037895 edvin.honkanen@oakk.fi

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Voit etsiä sinulle sopivia koulutuksia ja hakea koulutuksiin myös kirjautumalla suoraan Oma asiointi -palveluun osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi, kohta Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuspaikan osoite

Oulu Kotkantie, Oulu

Koulutuspaikkoja

16

Takaisin edelliselle sivulle