Sähkötyöturvallisuus SFS6002, Oulu 2017

Tulevat koulutukset

Toteutustapa

Koulutus kestää yhden päivän klo 8.00–15.00 ja se järjestetään Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen tiloissa osoitteessa Kotkantie 3, Oulu. Sisäänkäynti ovesta A15, sähköluokka 1504.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sähköalan töitä tekeville henkilöille: työnjohto-, käyttötoiminta-, suunnittelu-, opetus- ja muissa alan asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt.

Sisältö

Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 sisältää sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset. Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus on päivitettävä viimeistään viiden vuoden välein. Koulutus voidaan päivittää ennen määräajan umpeutumista kertauskoulutuksella. Koulutuksessa on lopputentti, jolla tarkastetaan henkilön tiedot sähköturvallisuusasioissa. Hyväksytysti kokeen suorittaneet saavat sähkötyöturvallisuuskortin.

Osallistumismaksu

247 €/osallistuja (sis. alv 24%), sisältäen koulutusmateriaalin ja kortin.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu koulutukseen sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa ilmoittautumisesta saat toimistostamme p. 08 558 47711 tai asiakaspalvelu(a)oakk.fi. Mahdollinen osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa toimistoomme viikkoa ennen koulutuksen alkua. Jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Minimi ryhmäkoko on viisi (5) henkilöä.

Lisätietoja

Kouluttaja Edvin Honkanen, p. 044 703 7895 tai edvin.honkanen(a)oakk.fi

Ryhmät

Järjestämme koulutuksia myös ryhmille, pyydä tarjous:

Jätä tarjouspyyntö
Takaisin edelliselle sivulle